Obtine un zambet de invidiat cu ajutorul aparatului dentar Invisalign si a celui Safir

0

Toate aparatele dentare care exista pe piata au un singur scop, de a obtine un zambet perfect si o muscatura functionala. Alegerea tipului de aparat dentar ar trebui sa ramana in seama medicului tau ortodont, care dupa examinarea cazului o sa vina cu cea mai buna solutie. La ora actuala exista zeci de dispozitive dentare cu indicatiile si contraindicatiile lor.

Pentru a intelege mai bine unele aspecte de baza despre aparatele dentare, in articolul de fata o sa-ti prezentam o serie de aspecte esentiale in cazul in care vrei sa optezi pentru purtarea unui aparat dentar Safir sau a unui aparat dentar Invisalign.

Ceea ce le aseamana pe aceste doua aparate dentare este faptul ca ambele pot fi montate la cabinetul de ortodontie The Smile Space din Bucuresti. Aici doamna Dr. Laura Gîrbea, fondatoarea clinicii si intreaga echipa de specialisti sunt pregatiti sa ofere cele mai optime solutii in rezolvarea cat mai rapida si corecta a problemelor dentare.

Trebuie sa stii ca daca alegi sa calci pragul clinicii te vei lasa pe mainile unor specialisti in domeniu, spre exemplu doamna Dr. Laura Gîrbea a absolvit Facultatea de Medicina Denatar Carol Davila din Bucuresti, specializare Ortopedie Dento-Faciala. Pentru a le oferi tuturor pacientilor tratamenete calitative si individualizate, medicul specialist in ortodontie a urmat numeroase cursuri de perfectionare in diverse tehnici de tratament ortodontic.

In continuarea acestui articol, vom enunta cate aspecte esentiale despre aparatul dentar Safir, unul dintre cele mai moderne aparate dentare existente pe piata. Se deosebeste de celelalte tipuri de aparte dentare prin prelucrarea lui fina, dar si prin finisajele perfecte.

De aceea, se recomanda ca acest aparat dentar din Safir sa fie montat pacientilor care isi doresc o schimbare a danturii atat la nivel functionat, cat si la nivel estetic.

Bracketii sunt transparenti si astfel reusesc sa ofere acel aspect placut si in acelasi timp elegant, pe care orice pacient si-l doreste. 

Un alt aspect apreciat de catre cei care trec pragul clinicii de ortodontie The Smile Space este acela ca aparatul dentar poate sa fie purtat in rezolvarea majoritatii problemelor ortodontice.

Rezistenta acestui aparat dentar este una ridicata in comparatie cu alte aparte dentare. Acest lucru se datoreaza materialului din care este confectionat, dar si structurii de baza care este una solida.

Comparand cu alte metode conventionale de tratament ortodontic, in unele cazuri aparatul dentar Safir poate sa fie o optiune mai rapida de tratament. Astfel o sa remarci diferente semnificative intr-un timp relativ scurt.

Prin urmare, acest tip de aparat dentar reprezinta solutia ideala pentru acei pacienti care doresc un tratament ortodontic discret, rapid si eficient.

Despre aparatul dentar Invisalign, trebuie sa stii ca si acesta reprezinta un tratament modern, fiind o alternativa invizibila a aparetelor dentare traditionale. Are o structura asemanatoare unei gutiere transparente, care este realizata cu ajutorul unui soft digital.

Conform spuselor doamnei Dr. Laura Gîrbea, aparatul dentar Invisalign este unul usor de purtat de catre orice pacient.

Aparatul dentar presupune purtarea unor elemente din plastic, care reusesc sa modifice pozitia incorecta a dintilor, aplicand in mod constant presiune asupra lor. Elementele poarta denumirea de ‘’aligniere’’ si trebuie sa fie inlocuite odata la 2-4 saptamani.

Doamna Dr. Laura Gîrbea ne-a informat ca aparatul dentar Invisalign poate o serie de anomalii dentare, printre care: inghesuieli dentare, ocluzie incrucisata, ocluzie inversa frontala. Aparatul este optim pentru orice varsta, asa ca indiferent daca ai 15 sau 45 de ani, nu mai amana purtarea unui astfel de aparat.

Mobil, simplu, personalizat, aparatul dentar Invisalign este alegerea a peste 10 miliaone de pacienti din intreaga lume. Gutierele transparente sunt generate cu ajutorul unui computer, dintr-o aprenta a dintilor, cu ajutorul unui scaner 3D.

Tratamentul ortodontic este nedureros, de aceea minimizeaza orice disconfort.

Daca doresti sa-ti imbunatatesti zambetul si sa te bucuri de mai multe incredere in propria persoana, aparatul dentar Safir sau aparatul dentar Invisalign, reprezinta cu siguranta varianta optima indiferent de varsta. 

Pe specialistii de la clinica de ortodontie The Smile Space (thesmilespace.ro) ii gasesti in Bucuresti, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, intre statia de metrou Tineretului si Piata Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image