Cum postezi un comunicat de presa pe 24monden.net

Pentru a putea publica un comunicat de presa pe 24monden.net trebuie sa fii LOGAT.

  1. Acceseaza butonul „Comunicat nou„, vei fi redactat catre o pagina unde iti poti redacta articolul, vei adauga poze, tag-uri si il vei incadra in categoria corespunzatoare.

Odata ce s-a deschis pagina de postare a comunicatului, completeaza titlul, continutul comunicatului, o poza reprezentativa (obligatoriu), maxim 2-3 etichete si nu uita sa selectezi categoria din care face parte comunicatul de presa. Dupa ce te-ai asigurat ca ai completat toate datele, apasa butonul „PUBLICA”. Dupa ce acesta a fost publicat, il poti vedea direct pe site.

2.  Ti-ai facut un cont dar nu esti Logat

Daca ti-ai facut cont si nu esti logat, acceseaza butonul „Intra in cont”. Il gasesti in partea dreapta a site-ului.

Dupa ce ai accesat butonul intra in cont ti se va deschide pagina de logare. Aici trebuie sa completezi numele de utilizator sau dupa caz adresa de email si parola contului (aceasta se reseteaza atunci cand va faceti cont pe site)

3. Cum iti faci cont pe site ?

Pe toate paginile site-ului gasiti butonul de mai sus. Accesati butonul si se va deschide o pagina unde trebuie sa completati numele de utilizator si email-ul dumneavoastra. Dupa ce ati completat aceste date, o sa primit un email cu un link unde puteti seta parola pentru autentificare. Dupa ce ati urmat acest pasi, va puteti loga.

ATENTIE:

  • Pot posta doar persoanele care au cumparat un abonament
  • Daca doriti sa postati un comunicat de presa fara link, ne puteti trimite datele contului dumneavoastra la adresa 24monden@gmail.com si va vom da acces in platforma.
  • Nu se accepta comunicate care sunt duplicat. Se accepta doar comunicate de minim 300 de cuvinte si au inclusa o imagine.