Cum dezactivez mesajele de la 777 si 778 de la vodafone? Aici este raspunsul..

58

In ultima vreme m-a innebunit vodafone cu mesajele de la 777 si 778 unde imi zice mereu ca sunt aproape de marele premiu si ca trebuie sa trimit sms (bineinteles taxabil) pentru a creste sansele de castig.

Pentru dezactivarea acestor mesaje trebuie sa parcurgeti urmatoarele etape:

  1. Trimiteti un sms la 777 cu textul STOP, neaparat trebuie scris cu majuscule ca altfel nu merge sa dezactivati aceste mesaje;
  2. Dupa ce ati trimis mesajul anterior mai trimiteti un alt mesaj tot la numarul 777 cu textul OUT, scris obligatoriu cu masjuscule.
Dupa ce ati urmat acesti pasi, in ziua urmatoare nu o sa mai primiti mesaje de la 777 si 778. Sper ca va sunt de ajutor aceste informatii….

58 thoughts on “Cum dezactivez mesajele de la 777 si 778 de la vodafone? Aici este raspunsul..

  1. MULTUMIM mult de tot! Enervante mesaje. Niste hoti… Aveti grija si la mesajele pe care le castigati la reincarcarea cartelei. De ex, horoscop, nu se opreste dupa saptamana "gratis". Daca ai credit inca (sa zicem ca ai incarcat cu 5E si mai aveai 40 de centi),dupa ce se termina saptamana, va vor lua din acest credit pentru mesajele pe care le veti primi in continuare – o data activate – deci opritile cu STOPH (parca) la nr de mesaje 600! Va mai postez daca imi amintesc exact cum era nenorocirea! Toate cele bune. 🙂 M

  2. Deci, ati primit cadou o saptamana de info horoscop sau film… sunt mai multe optiuni. Trimiti la 600 OK ca asa e romanaul. Pana la urma e un castigat si mna, de ce nu? Ati inteles mai sus de ce nu… Veti primi zilnic, cam diminata, mesajul cu anuntul respectiv. Toate bune, au trecut cele 7 zile si hop ca primiti si a 8-a zi. Neplacut, nu? Deci in a 7-a zi, dupa primirea ultimului mesaj, va recomand sa trimiteti mesaj la 600 cu INFO. Nu am 100% siguranta ca asa e dar nu va vor lua din credit. Oricum, veti primi inapoi un measaj cu INFO=> iNFOH pt. horoscop, INFOV pt. vreme, etc. Sa dezactivati, la nr. 600 scrieti cu majuscule : STOPH, respectiv STOPV etc., altfel, in 1 8-a zi veti primi in continuare mesajele pe creditul in plus fata de valabilitatea ultimei cartele reincarcabile (daca e cazul). Sper ca v-am fost de ajutor! M

  3. ce tampiti ar fi putut sa puna si ei undeva in regulament daca vrei sa iesi sa aiba undeva scris… sa stie tot omu asa isi pierd detot clientii

  4. Mulţumeesc!! vroiam să-i dau în judeată, nici nu îţi spun cum să dezactivezi mesajele lor enervante ,culme aîmi trimite într-o zi : ultima înştiinţare (eu eram slavă domnului) da de unde că mi-au mai trimis vreo 6

  5. Sa-nteleg ca se taxeaza dezactivarea acestei porcarii romanesti ??? Dupa site-ul lor nu se pot dezactiva ??? Am cautat pe site dar nu am gasit nimik, poate stie cineva vreun tertip pe site-ul oficial !!! Ms anticipat !!

  6. …Nu se taxeaza, si eu am dezactivat cacanaria asta cu 777….Sa le bag pula in gat hotilor de la Vodafone RO pentru smecheriile astea…Asa mai au legaturi si cu alti infractori de iti mananca creditul de pe telefon rapid…Pro VODAFONE : 1- SA LE DAM LA MUIE… Contra VODAFONE 2- NU LE ESTE DE AJUNS !

  7. in sfarsit am scapat d ele..vroiam sa sun la serviciu clienti sa fac ceva in sensu asta tare enervante mai erau…multumim mult d tot!!!!!

  8. Multumesc mult de tot! Cu 777 am dezactivat! Ce nenorociti! Parca n-au facut destui bani. Vodafone: Varza, Oribil, Dementi, Aiuriti, Falsi, Ordinari, Nesimtiti, Enervanti!

  9. merci.. doame ce enervante sunt mesajele alea.. nu mai reuseam sa scap de ele.. mesaje non stop de dimineata pana seara de imi venea sa arunc telefonul. niste nesimtiti si niste hoti.

  10. EXCROCII MI-AU MANCAT 5 EURO MA-U LASAT FARA SA AM CREDIT IN SITUATII DE URGENTA. SA-TI TINA CACADOURILE PENTRU MASA!!
    SI SA NU MAI INSELE LUMEA!!! NE MUTAM DE PE VODAFONE IN ALTE RETELE!!! DE-SI SUNTEM DE 15ANI IN RETEA!!!

  11. Probelma este ca nimeni nu te informeaza cu referire la aceste servicii. Ar trebui sa ne unim si sa nu platim facturile doua luni si nici sa nu incarcam, sa vezi atunci faliment. Ar trebui sa le fie rusine ca daca nu am fi noi sa platim, ar scrie pe ei faliment.

  12. Super!! Am folosit STOP ca sa nu ai primesc mesajele enervante de la 200 … de cate ori i-am injurat! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image