Cerere desfiintare romtelecom! Cum renunti la serviciile romtelecom…telekom

49

In urma cu cateva zile m-am decis sa renunt la contractul de internet de la romtelecom (telekom). Am sunat la 1930 si am primit cateva indicatii fixe pentru a rezilia contractul cu ei.

FORMULARUL TELEKOM A FOST REACTUALIZAT SI IL PUTETI DESCARCA DE MAI JOS!
Ce este de stiut?
– Cererea trebuie trimisa cu 30 de zile inainte de expirarea contractului
– Dupa ce a fost completata aceasta trebuie trimisa prin email la: rezilieri@telekom.ro impreuna cu copia de buletin dupa care a fost facut abonamentul
– In maxim 7 zile un operator romtelecom va contacateza si va prezinta oferta lor, vor sa va convinga sa continuati cu ei.
– Dupa ce ati respins oferta operatorului in 30 de zile se va rezilia contractul.

SUCCES! Pentru alte intrebari va stau la dispozitie.

49 thoughts on “Cerere desfiintare romtelecom! Cum renunti la serviciile romtelecom…telekom

  1. Problema care cred ca este in neregula cu aceasta cerere este faptul citez : ma oblig la plata unei juste despagubiri pentru incetarea prematura. Am citit in anumite articole ca este ilegala taxa de incetare prematura (Legea 161/2010) a contractelor de genul Romtelecom iar prin acea precizare ar insemna prin acest pasaj din cererea de reziliere a contractului sa fim ca si consumatori cu taxa.

  2. nu trebuie pusa in cerere, trebuie pusa separat. faci o copie la buletin si o trimiti la mail-ul mentionat

  3. Am reziliat si eu contractul cu ei astazi dupa o lunga discutie in care mi-am spus punctele de vedere punctand foarte clar asupra articolului 161/2010.Ca sa scapati de amendamentul acela din contract cu taxa de reziliere faceti pe o coala A4 cererea si o trimiteti asa.Bafta!

  4. Am trimis trei cereri de reziliere la acea adresa de mail si de cate ori am sunat sa intreb mi s-a spus ca cererea nu a ajuns. Din august nu mai am telefon fix deoarece m-am mutat,dar primesc facturi.

  5. Du-te direct cu inca o cerere, eventual in 2 exemplare ca sa iti poti lua un nr. de inregistrare la posta de pe Cal. Dorobantilor, vis – a vis de colegiul IL Caragiale. Daca esti din Bucuresti…

  6. Cere de desfiintare a nr. de telefon.Subsemnatul mihoc pavel domiciliat in loc.tagadau nr.190 jud.arad,cod postal 317044 posesor al c.i. ar.nr599029 CNP.1690105022827.Doresc sa-mi inchideti nr. de tel. de la dumneavoastra,0257322466 pt ca nu mai doresc sa il am si sa imi restituiti suma pe care o am la dumneavoastra.Nu doresc sa am nr. de tel. vreau sa il inchdeti.Daca nu am procedat corect va rog sa imi trimiteti un e-mail sau sa ma sunati la nr. de tel. 0757615701.Va multumesc anticipat.

  7. oare nu se prinde cateun neavenit ca pavel ca aici nu e site-ul rtc (si chiar de-ar fi) de-si tot lasa datele de identificare? amice, vezi sa nu te trezesti cu vreo amenda acasa sau cu cine stie ce imprumut la vreo banca. aviz neinitiatilor!

  8. Am cerut printr-o cerere depusa personal la sediul din Dorobananti in data de 15 nov.a.c. rezilierea contractului meu ce ei care era expirat din luna septembrie abonandu-ma intre timp la alt furnizor si mi s-a spus de la Romtelecom ca si daca nu mai primesc servicii de la ei eu trebuie sa mai platesc factur pe luna in curs pentru toate serviciile nefurnizate de ei ca asa scrie in contract (expirat)Ce sa fac????

  9. buna,am trimis cerere de rezilier cu copie bulletin prin plic la ei,mentionez ca nu mai stau in tara,binenteles ca un operator a luat legatura ….. IAR LA CINE AM DAT APARTAMENTU nu a putut sa spuna anu meu de naster si ziua sper ca asta nu este o piedica

  10. Cererea de suspendare a postului telefonic se depunde inainte cu 30 de zile LUCRATOARE SAU 30 DE ZILE CU TOTUL . Mie mi s-a comnunicat sa depun mai tarziu cu 4 zile.Contractul expira in data de 26 iar ei mi-au spus sa vin pe 28. Helppppp, cum este corect? Multumesc.

  11. 30 de zile lucratoare pt trimiterea cererii de desfintare a postului telefonic????Ce se intampla daca trimit dupa cele 30 de zile?? Multumesc.

  12. Si eu vreau am facut cererea de reziliere ca mi s-a expirat contractul in 2013, si cineva m-a prelungit contractul fara sa ma intrebe ca sant de acord sau nu, si acuma imi spun ca mai am 1an de contract, daca vreau sa mi se rezilieze contractul trebuie sa platesc vro 5oo ron si pe o luna abonamentul, dar va intreb cu acordul cui ati prelungit contractul??? am un motiv bine intemeiat de ce vreau sa reziliez, ca ma mut din localitate!!! de aia nu l-am prelungit! fara semnatura mea si acordul meu cum sa poate prelungi UN CONTRACT ? DOMNILOR Ce pot sa fac? sa ma interesezi la protectia consumatorului?????????????? MULTUMESC.

  13. se prelungeste automat contractul daca nu se trimite in scris o cerere de reziliere.

    Aceeasi treaba este si la vodafone, orange sau alte retele de telefonie si internet.

    toate cele bune!

  14. Buna am trimis si eu cererea prin fax de doua ori ,am trimis si doua emailuri si inca nu ma sunat nimeni sa vad ce fac cu decodorul si cu parabola.ce sa mai fac .Am trimis cererea in 6.11.2014 si una in 13.11.2014.bine ca atunci cand am avut nevoie de serviciile lor in 2 zile au si venit de au instalat parabola,iar acum cand eu nu mai am nevoie trag de timp.

  15. Buna numele meu este Ana-Oelia Lapadat din Anina2 str smaranter nr 11 mi sa incheiat contractu cu firma dumneavoastra si vreau sa-l anulez. A fost sunat sotu de un operator de 3 ori intro luna de zile si sotul ia spus ca vrea sa anuleze contractu si nu sa rezolvat nimic. Astept raspuns si anularea. Va multumesc anticipat.

  16. Cum pot renunta la televiziune nu am mai semnat contractul la semnat ei de la ei nu mai vreau serviciile lor

  17. nu stiu de ce trebuie platit perioada de contractare,daca vreau rezilierea contractului,cind nu beneficiezi de serviciul lor aproape de un an si nici echipamentul nu este folosit,astai hotie,vreau sa scap de ei definitiv!

  18. am cerut rezilierea contractului anul trecut prin telefon de 2 ori,si mi sa spus ca nu se poate numai daca ma duc le sediu personal,adica contractul se poate incheia prin telefon dar reziliera nu,si de atuncea plta facturii se urca pina la ceruri,ce se poate face?

  19. Un telecom de iresponsabili avari dupa bani invidiosi ameninta ca ne vor da in judecata daca nu pastram contractele cu ei o mana de burghezi care au luat telecomunicatiile romaniei si leau transformat in telecomunicatiile lor sa le fie rusine c-as bat joc de bunici nostri de parintii nostri si de noi cei care am vrut o democratie curata cu preturi decente si cu servicii pe masura ,niste jegosi de 7 luni ma mint ca repara internetul si tot mint c-ai furat fir ca sunt probleme pe traseu si de fapt nu lucreaza nimeni se plang si angajatii de la botosani ca nu au echipament cu ce sa faca ca nu au mai investit cer numai bani niste derbedei
    am vorbit si cu directorul asa zis director de la telecom suceava o javra si ala ma mintit cu nerusinare
    sa va fie ruisine telecom nesimtit fara decenta

  20. in 2 mai 2015 s-a incheiat contractul cu Romtelecom mcu citeva zile inainte am fost sunata pt un nou contract iar raspunsul meu a fost negativ NU mai fac alt contract,dupa o luna am sunata din nou pt aceeasi inoire de contract ,raspunsul meu a fost NU,acum ce trebuie sa fac sa ma mut de la romtelecom din 01.01.2016 multumesc pt raspuns

  21. EU NU VREAU SA TRIMIT O COPIE DE BULETIN CA SA DESFINTEZ CONTRACTUL CU ROM TELECOM PENTRU TELEVIZIUNE ,,,, CE SA FAC ?AM SI IN CUSTODIE ECHIPAMENT DE CE NU VIN SA -L IA DACA AM ANUNTAT ……?

  22. dupa expirarea contractului am fost contactat pt reinoire si am refuzat.am continuat sa primesc serviciile lor dar nu stiu daca contractul sa reactualizat automat..am mers pe ideea ca atunci când voi mai dori serviciile lor treaba sa se termine instant.fara probleme contractuale

  23. n am mobil de la ei,as vrea sa i sun sa mi reziliez contractul cu celelalte servicii,antena fix net. la ce numar sin? am inteles ca te rup cu taxarea!!! multumesc!

  24. Bună ziua eu am un contract la dumneavoastra pe numele meu si eu sânt an Germania și tel e la părinți mei an românia vreau sa renunț la el și vreau să știu dacă pot lua legătura voi prin telefon

  25. DORESC REZILIEREA CONTRACTULUI DE TELEFONIE, DIN LUNA OCTOBRIE AM SUNAT,IN LUNA DECEMBRIE AM DUS SI COPIE DE BULETIN LA GERMAOS MEDIAS.NU SA REZOLVAT NIMIC.PLATESC IN CONTINOARE ABONAMENT.

  26. Si eu doresc sa renunt la serviciile TELECON internet si telefon, pentru mai multe motive, dar cel mai important motiv este ca toti operatorii TELECOM desii par a fi politicosi sunt extrem de neseriosi, mincinosi pt ca una stabilesti cu ei la incheierea unui contract sau la schimbarea acestuia si cu totul altceva te trezesti in momentul primirii facturii. Dar si alte motive, de exemplu daca-i contactezi la numerele pentru servicii clienti, ATENTIE ca vei platii de te ustura buzunarul. Nu mai vorbesc de obraznicia personalului care se afiseaza sub o masca a omului respectuos. Iar la ghiseele punctelor de lucru esti pur si simplu ignorat si foarte expediat, ca vezi doamne le ocupi timpul, …, etc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image