Cum imi maresc penisul ? Vezi rezolvarea acestei probleme…

58

Salutare, prieteni! Acest articol a ajuns la peste 100 de mii de vizualizari, asa ca am decis sa reactualizez aceasta postare si sa va dau informatii folositoare despre marirea penisului, potenta scazuta si multe alte sfaturi pentru o viata sexuala sanatoasa.

Incep prin a prezenta MAXPotent.ro, un site de unde puteti cumpara picaturi pentru potenta, acestea fiind benefice pentru toti cei care nu sunt atat de fericiti de actul lor sexual. Daca esti barbat, probabil stii foarte bine ca dupa o anumita varsta, sexul nu mai este pe cat ti-ai dori sa fie, taria penisului nu este la fel ca la 18 ani, ejacularea foarte repede fiind o problema majora, asa ca maxpotent este ajutorul perfect pentru performantele dumneavoastra sexuale. Exista foarte multe cazuri cand dupa primul „numar”, sa nu-l mai poti face pe al 2-lea, asa ca ti-am dat un site de unde poti cumpara destul de ieftin rezolvarea problemei.

Sunt foarte multe persoane care au incercat produsele de pe www.be-up.link, aici aveti un site de unde puteti cumpara un tratament care te va ajuta la marirea penisului intre 3-5 cm si la o potenta crescuta. Beneficiile acestui produs sunt:

  • Mareste penisului cu pana la 3-5 centimetri.
  • Erectii mai puternice si partide de sex prelungite.
  • Intensifica circulatia sanguina în organele genitale.
  • Imbunatateste calitatea spermei.
  • Orgasme prelungite si mai intense.

Esti timid/timida, insa trebuie sa stii ca in pat lucrurile se schimba dupa proverbul „O femeie trebuie să fie gospodină în bucătărie, doamnă în societate și curvă în pat”, asadar nu ezita niciodata sa surprinzi partenerul cu ceva placut, ca de exemplu puteti incerca Jucarii Sexuale, acest site include peste 10 mii de produse in stoc, gama variata si certitudinea ca preturile sunt extrem de bune.

www.sexshop.ro este un alt site de unde puteti achizitiona jucarii sexuale. Beneficii pentru clienti:
– gama variate de produse
– livrare discreta
– preturi foarte bune
– livrare gratuita 

58 thoughts on “Cum imi maresc penisul ? Vezi rezolvarea acestei probleme…

  1. Salut am 29 ani si un penis lungime=nr de ani. Nu mai pot sa intretin relatii sexuale cu nicio femeie. Toate intra in panica cand il revelez. Precizez ca este si foarte gros, aproximativ cat mana la incheietura. O parte din femeile cu care am intretinut relatii sexuale au ajuns chiar sa ma urasca pentru ca le-am cam devastat interiorul desi nu am actionat cu brutalitate. Am avut raporturi cu 11 femei dar ultima a fost acum un an. Aceasta fiind si casatorita, ca mai toate de altfel, a trebuit sa inventeze scenarii pentru a motiva abstinenta sexuala la care l-a supus pe sotul ei, pentru a-si da ragaz de recuperare. Asadar va spun ca nici prea mare nu-i bine. Nu-i bine nicicum. Va salut.

  2. Sunt o multime de dispozitive de marire a penisului pe internet care nu functioneaza, pastilele 'Magice' pe langa faptul ca sunt extrem de costisitoare nu functioneaza , cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul este mult prea mare. nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat.

    exista totusi un sistem de tehnici care a fost testat pe mai multi subiecti pentru a demonstra faptul ca marirea penisului este posibila eu unul am incercat exercitiile maresteti-penisul.com si am avut rezultate vizibile considerabil…

  3. O femeie se duce la medicaul ginecolog. Dle doctor, am o problema.
    Care?
    Sotul meu are penisul de 28 cm.
    Asta, e o problema?
    Pai, 10 cm burta la mine, 10 la el, ce sa fac cu 8 cm?

  4. Si la mine a functionat Xtrasize. L-am cumparat de pe internet, si dupa 6 luni m-am marit penisul cu 4,5 cm. E incredibil!Ma simt altfel acum.Am mai multa incredere in mine.Initial vroiam sa-mi fac operatie de marire dar dupa ce am vazut cateva poze pe net m-am linistit:)

  5. Dupa 6 luni de Xtrasize, vad ca mi-am marit penisul doar cu 4,5 cm! Eu as fi vrut sa ajung la 7,5 cm cum scria pe sit-ul lor dar ceva nu a functionat cum trebuie. Posibil sa fie si din cauza metabolismului meu! O sa sun iarasi la ei sa-i intreb sa vad ce pot afla!

  6. Ieri mi-a adus curierul pachetul cu Xtrasize, iar astazi am luat prima pastila. Dupa prima pastila deja mi-a crescut cu 3 cm….!:)Glumesc!!:) Dar chiar urmez un tratamnet cu suplimentul asta si sper sa mearga.
    O zi faina!

  7. Ma bate si pe mine gandul sa cumpar suplimemntul asta, dar nu stiu daca genereaza efecte secundare.Pe sit-ul lor scrie ca nu produc, dar as vrea sa aflu daca la voi au fost efecte secundare.
    Multumesc!

  8. Eu fac in prezent un tratament cu NaturalXL si vad ca se comporta foarte bine. Am deja 2 luni de tratament si in intervalul asta am castigat 1,5 cm. Oricum o sa continui tratamentul timp de 6 luni si sper sa am rezultate faine!

  9. Cel mai mult m-a ajutat sa-mi maresc penisul un supliment numit Xtrasize. Nu pot sa spun ca am obtinut mariri astronomice, dar in 6 luni de tratament am mai pus in jur de 3,5 cm. Sunt mltumit!

  10. Daca urmarim numai performantele sexuale este firesc sa ne punem problema marimii. Cand sexul URMEAZA atractiei, in primul rand, RECIPROCE, din partea AMANdOURA, marimea conteaza mai putin. Sunt foarte putini cei care isi satisfac iubita, prietena, care sunt si dispusi sa si explice cum fac… Nu fac altceva decat sa asculte de atractie, de intuitie, chimie, si sa analizeze mai putin… O femeie care este atrasa suficient de mult de un barbat poate fi satifacuta inainte de actul propriuzis deoarece, daca in minte nu este excitata, trebuie compensat cu foarte mult efort, frecus, oboseala, care in final lasa un gust… Majoritatea celor "macho" au multe femei si nici una. Experienta lor cu femeile este scurta, neavand timpul fizic sa cunoasca partenera si dincolo de inceputul relatie cand aceasta isi expune ceeace ii convine.

  11. Ca sa satisfaci partenera depinde si grosimea dar si lungimea! Desi au aparut tot felul d studii care zic ca marimea nu conteaza din experienta mea si din ce am intrebat fetele cu care am stat marimea chiar conteaza!

  12. Iau de 1 luna Xtrasize si nu prea vad nici o modificare in lungimea penisului. Adevarul e ca pe metabolismul meu suplimentele nu prea merg. Si la dentist iau doza dubla d anestezic. Dar nu stiu daca e asta problema. Daca mai sunt printre voi oameni care au folosit si nu au obtinut rezultate dati va rog un semn. Mai trebuie facut cev ain afara de luatul pastilei?NU stiu..exercitii,dieta?
    Multumesc!

  13. Pai puteai sa faci si niste exercitii din alea care iti urca sangele pana in zona de sus a penisului. E ciudat ca tu intr-o luna nu ai luat nici macar o jumat de cm. Eu as continua tratamentul,si daca nici la a doua cutie nu se vede nimic atunci inseamna ca metabolismul tau nu vrea sa te ajute. Nu zic ca si supliemntele alea ar fi cine stie ce, ca se umfla prin reclame cu cat ceste dar ceva ceva trebuia sa vezi.
    Zii faina!

  14. as vrea sa stiu rezultatele sunt definitive sau temporare,daca stie cineva sami spuna si mie multumesc,sunt si eu in perioada lor xtrasize.

  15. Indiferent de metoda pe care o alegi pentru a-ti mari penisul trebuie sa ai grija de unde le cumperi pentru a nu te trezi cu cine stie ce probleme. Trebuie sa stii ca sunt suplimente alimentare care iti pot provoca efecte adverse, sau care iti pot creea dependenta. Deasemenea sunt total contraindicate bolnavilor hipertensivi,din cauza faptului ca maresc circulatia sangvina si se pot produce accidente vasculare. referitor la eficienta lor habar nu am pt ca nu am folosit!
    O zi buna!

  16. Metodele de crestere a penisului sunt destul de multe si variate, dar trebuie sa alegi metoda care se potriveste cel mai bine pe tipul tau de metabolism. In felul asta poti obtine rezultate mai mari intr-un interval de timp mai scurt!

  17. Cand e vorba de placerea ta sexuala si de cum poti oferi partenerei tale clipe de neuitat atunci se merita sa umbli la buzunar pentru ati rezolva problema. Dar ce te faci daca produsle respective nu functioneaza?Asta e o intrebare din ce in ce mai frecventa si se datoreaza se pare si invaziei de suplimente alimentare care promit ca pot mari penisul. Eu zic ca daca esti atent si alegi un produs care sa iti rezolve problema, situatia nu mai este chiar atat de rea.

  18. Si eu folosesc suplimentul asta de o saptamana, dar nu am simtit vreun efect advers pana acum! Cred ca totusi e prea devreme la mine pentru asa ceva:) Sper nici pe durata tratamentului sa nu apara!

  19. xtrasize se pot lua si pe langa un alt medicament pentru tensiune? si stie cineva xtrasize provoaca reactii adverse?

  20. sincer mi-e frica sa i-au xtrasize,nu sunt ca si pastilele de slabit?,de obicei cine i-a pastile de slabit ramane cu efecte adeverse de obicei,in unele cazuri si chiar moartea

  21. Pastilele alea nu se recomanda daca ai probleme cardiace. Scrie si pe site. Toate , dar absolut toate suplimnentele pentru sanatatea sexuala se bazeaza pe intensificarea circulatiei sangvine si implici cauzeaza cresterea tensiunii!

  22. Eu iau de 3 zile NaturalXL si nu se vede nimic la modificari si nici la imbunatatirea performantelor sexuale! O fi prea devreme sa trag freo concluzie?

  23. Asa e sunt si ceva minciuni la mijloc! Spre exemplu eu am luat 2 cutii de Xtrasize. Scria pe site ca in urma tratamentului se pot obtine pana la 5 cm. La sfarsit penisul s-a marit cu aproape 2 cm. Nici la jumatate din cat scria pe site. Cineva imi zicea ca rezultatele sunt bunicele si ca o sa cumpere si el produsul asta deoarece incecase altceva inainte si nu a avut nici un rezultat. Sincer nu stiu ce sa mai zic! Toate suplimentele astea actioneaza diferit in functie de metabolismul persoanei!

  24. Cel mai prost produs: xtrasize. Nu face decat sa imbunatateasca circulatia in zona genitala. Cum altfel si celelalte produse. Nu creste penisul nici cu 10 cuti. Face eserciti ca aveti mai multe sanse sa creasca. Multa rabdare exercitii si va fi mai bine.

  25. In cazul meu foarte bine au intrat suplimentele Natural XL. Produsele astea naturiste m-au ajutat sa-mi maresc dimensiunea penisului cu 3 cm in 5 luni de cura. Mi se pare o adevarata performanta avand in vedere ca atunci cand am inceput tratamentul eram destul de sceptic!

  26. hei, am 16 ani, si la excitare maxima penisul are aproape 17 cmlungime, si 4.5 grosime…prietena mea e f. mandra 🙂

  27. eu am incercat cu diferite pastile size gainer ,zytenz dar nimik frate…. am investigat un pic si am ajuns la concluzia care te face sati cheltui banii……fratilor in loc de pastile luati amino acizi,trebuie sa aiba neaparat arginina,un ulei de mustar (pt masaj)este foarte bun pt circulatia sangelui si faceti exercitii…..doar asa miam marit eu unul penisul

  28. Buna eu am 15 ani si recunosc sunt cam gras am95 de kile si 1,88 m inaltime si penisul de 22 cm lungime si 8 cm grosime acum ca fetele au aflat de asta nici nu vor sa auda de sex la inceput fata cand a vazut penisul a zis ca e bine dar cand i lam bagat doar jumate ma implorat sal scot si a fugit dupa doua saptamani nici o fata nu a mai vrut sa facem sex imi doresc sa am un penis de 14-15 cm de atunci fac sex doar cu curve rupte rau in pizda dar si alea tipa dar nu au ce face ca leam platit asa ca nu va doriti sa aveti un penis mare baieti

  29. Bai baieti, am citit si eu de pe aici … Pot sa va spun din proprie experienta ca nu conteaza nici lungimea nici grsimea atata timp cat sti ce sa.i faci in pat une.i femei … Am 18 ani si un penis de doar 17 cm , dar am avut in pat destule femei si nici una nu a fost dezamagita ! La varsta de 16 ani am avut primul act sexual cu o tipa de 19 si atunci mi.a spus secretul lor si chestia care pe ele le innebuneste! Preludiul la o femei este cel mai important , niciodata nu o va fi satisfacuta suficient daca nu are un preludiu de minim 20-30 de minute daca nu chiar mai mult … Orice act sexual trebuie inceput cu grija cu finete si cu atingeri , saruturi pe tot corpul pana intradevar te va dorii si in momentul acela in care va fi excitata la maxim , vor cere singure penetrarea care trebuie sa fie la fel de inceata si lenta iar tot odata evitati introducerea penisului direct, cu cat va jucati mai mult la intrare cu atat e mai bine pentru ea in momentul penetrari definitive …. Si va asigur 100% ca tot asa cu miscari lente si adanci atat cat va permite penisul , in maxim 3-5 minute ajunge la un orgasm pe care nici nu si.l imagina !

  30. salut!Am varsta de 19 ani si am penisu de 17,5 treaz si 6 mort ce asi putea sa fac sa creasca?Mie rusine sa imi fut prietenele ca ii prea mic.Si de aceia merg la curve find ca stiu ca nau ce comenta,doara le platesti.Asi vrea sa imi maresc penisu sa fie de 12 moarta si treaza de 28,29.

  31. Nu mai credeti asa prostologii ca nimic nu ajuta nimeni nu explica ce face cum practica.explicati ce metoda ati folosit de sa marit.cumperi prostia si cand sa suni sai mai antrebi ceva numarul nui valabil.am cumparat si eu o data asa ceva si nimic bun minciuni mari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image