Nokia Asha 201! Detalii, specificatii si poze…

42

Este un telefon care nu vine cu nimic nou, cel putin asa am vazut in specificatiile lui tehnice. Pot spune usor ca trage spre Nokia C3, atat la design cat si la performante. Mai degraba un Nokia Asha 200 care vine echipat cu suport pentru 2 sim-uri, aceste sim-uri se schimba pri intermediul Easy Swap, care permite schimbarea fara a opri telefonul.

Asha 201 vine echipat cu o camera de 2 Mp, o memorie interna de 10 Mb (suportabil card pana la 32 GB), un ecran de 2,4 inch, iar ca soft ramane acelasi S40 si aplicatiile deja cunoscute precum:

  • Nokia Messaging Email & IM 3.2
  • Social (Communities) 2.0
  • Nokia Browser v1 & WebApps
  • Nokia Store
  • Life Tools
  • Tips and Offers
  • Asphalt 4 Try and Buy
  • WhatsApp launcher
  • S40 In-App Purchase

Autonomia pentru redare muzicala este de laudat, undeva la 50 ore, deci la acest capitol s-au facut remarcati. S-au mai facut remarcati si prin varietatea de culori pusa la dispozitie: mov, albastru, portocaliu, alb, verde, negru. Telefonul o sal- regasim pe piata in primul trimestru al anului 2012…asa ca vise placute pana ajunge in Romania.

Poze:


42 thoughts on “Nokia Asha 201! Detalii, specificatii si poze…

  1. La orange se gaseste? stie cineva cat costa la ei? cum este navigarea pe net, rapida? am un nokia model mai vechi, nu f recent, insa nu merge f bn pt net! Multumesc!

  2. mi am luat la abonament un nokia 201 si se aude ecoul la persoana cu care vorbesti.oare e defect tel meu?

  3. mi-am luat si eu un nokia asha 201 ieri dar nu are touch screen!! si daca imi puteti spune cum se iese dupa internet!!:D

  4. laorange la abonament e gratuit vii cu un telefon vechi si ti iei moca si platesti decat o luna in avans la el l abonament

  5. Pe langa acel ecou enervant, se aude foarte prost cand vorbesti! Nu ma asteptam pentru ca un nokia sa fie deficitar tocmai la cel mai important aspect al unui telefon. Mare teapa cu aceste telefoane, imi pare rau ca am cumparat doua, dar o sa ma duc cu ele la garantie poate mi le farama mai mult!!!

  6. eu as-i vrea sa-mi cumpar unul zilele astea…da nu stiu ce sa fac..o parte din voi il lauda iar o parte nu…ma gandeam si la un vodafone 555 blue. ce-mi recomndati??

  7. nu e bun de nimic vodafone 555 blue.crede-ma. eu vreau sa cumpar acest nokia deoarece are o prietena de-a mea. eu sunt impresionata de acest nokia.

  8. NU are nikiun tuchscrenn am 1 si eu negru si nuare niki al draq de tuchscreen creca e o pacaleala dar asa edragut telefonul

  9. o pritetena de a mea si-a luat zilele trecute unul si este foarte dragutz! Si-a luat din acela roz bombon! Sa fiu sincera culoarea este cam turbata dar eu as prefera pe verde sau albastru sa porocaliu! A spus ca si l-a luat din magazinul vodafone din feeria baneasa fata in fata cu magazinul carefour! a mai zis ca a dat pe el 339 de lei! M-a mirat ff mult pretul dar daca asa zice ea o cred!Mie mi se pare un pret cam mic deoarece este telefon cu tastatura querty!

  10. si eu miam luat azi un nokia 201 si e super mi lam lut la abonament si am dat decat 80 lei si nici nu am abonamentul prea mare telefonul merge super are si internet nu am ce sa zic e super tare
    am si alb si negru

  11. Eu am auzit de la o prietena ca merita sa ti-l iei.
    Am vazut pe saitul vodafon ca dai 19 euro cand il iei si 8 euro platesti lunar timp de 2 ani.Eu o sa mil iau de craciun sper sa fie pe placul meu.

  12. Eu nu va inteleg.Voi credeati ca este pe touchscreen??Eu l-am primit cadou si persoana care mi l-a cumparat a zis ca mi l-a luat din Emag cu 3 milioane.

  13. si eu am dar pe negru si il am de la flanco garantie 3 ani
    sunt foarte incantata de el :X :X :X 😉 este foarte bun si are un joc care imi place foarte mult 😉

  14. am cumparat si eu acelasi tip de telefon in data de 8 ianuarie 2013, dar nu stiu cum sa pot scrie cu diacritice,nu stiu tasta care se foloseste, daca stie cineva va rog spuneti-mi si mie, multumesc!

  15. Este un telefon bunicel, sa nu exageram cu un design placut, depinde de cupoare care o preferi. Eu l-am luat la 200 RON aproape nou si sunt fff multumit de el. Ca si baterie ma tine 3-4 zile dar il folosesc mult pe post de player 😀

  16. Sincer eu nu aş dori să recomand nimănui acest telefon deoarece la început e foarte calumea da după aia începe să se blocheze să se închidă . Telefonul asta mi-a blocat cartela de memorie … Vă recomand nokia asha 200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image