The Silent House @ Un film care nu-l recomand! - 24monden.ro

The Silent House @ Un film care nu-l recomand!

Un film terifiant, cel putin asa pot spune dupa trailer. Nu-l recomand celor care sunt fricosi, de asemenea nu-l recomand sa-l vedeti la cinematograf pentru a nu avea cosmaruri. Data lansarii este 05/09/2011, pana atunci ne mai gandim daca o sa-l urmarim…eu cu siguranta nu am sa ma uit la el.

Trailer The Silent House

Trailerul pentru The Silent House, un film de groază cutremurător, bazat pe o serie de evenimente adevărate petrecute într-un mic sat din Uruguay la sfârşitul anilor ’40, a fost lansat de cei de la IFC Midnight. Producţia lui Gustavo Hernández este filmată continuu timp de 78 de minute şi va avea premiera pe 6 Mai.
Acţiunea este axată pe Laura (interpretată de Florencia Colucci), care luptă secundă cu secundă pentru a părăsi nevătămată o casă ce ascunde un secret teribil. Laura şi tatăl ei Wilson (Gustavo Alonso) se stabilesc într-o cabană pe care trebuie s-o renoveze. Totul pare în regulă însă la un moment dat Laura aude un sunet care vine de la etaj. Wilson se duce să vadă ce este, fata lui aşteptându-l la parter.

Descriere: http://www.mtrailer.ro/stiri/1796-the-silent-house-trailer.html#ixzz1K6aqYQcZ

1 thought on “The Silent House @ Un film care nu-l recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *