Pentru binele României, prefer să iasă armata în strada!

3

Da, prefer sa stea toata lumea in carantina, sa nu aiba nimeni voie pe strada. Doar asa putem stopa ce este mai rau. 

Daca este sa luam cazul Italiei, care acum au aproape 800 de morti in ultimele 24 de ore, atunci va veti da seama ca daca stam acasa putem sa prevenim si sa luptam impotiva acestui virus care ne-a distrus viata, economia si probabil ne va ucide si parintii daca nu vom lua masurile necesare pentru a stopa fenomenul de imprastiere.

SA IASA ARMATA IN STRADA! DA, sunt de acord ca doua saptamani sa nu iasa nimeni din casa, doar urgentele: nastere, probleme grave de sanatate si alte minuni.

Romanii se pare nu prea raspund masurilor luate de autoritiati si fac cozi interminabile la farmacie, banca, cumparaturi. Stati dracu in casa daca va pasa de voi, de parintii vostri, de bunicii vostri si de tot ce conteaza pe lumea asta „Sanatatea”.

Limitati cumparaturile, doar daca chiar este urgent va puteti strecura 2-3 minute intr-un magazin sa luati ce aveti nevoie. Insa chiar daca faceti asta, protejati-va, trimite-ti copii sa va lase la usa. Nu iesiti fara masca, nu iesti ca prostii cate 3-4 la cumparaturi. Intr-o familie, este suficient unul sa se duca la cumparaturi, restul stati in casa.

Discutam astazi cu cineva care lucreaza la Lidl, dimineata este bahaos la cumparaturi, zici ca se termina lumea. Sunt familii care sunt vazute in magazin zi de zi si iau cate 2-3 produse, dupa care pleaca. Inconstienta poate ucide. Ucide o natie, un colectiv si pe cei care sunt nevinovati.

Iar nu pot intelege cum de se tot intorc astia din alte tari, aud ca sunt cu miile pe la granita. Pai stati acolo, nu erau Italienii care va dadeau de munca ? Acum daca ai 7 clase, pardon. Sper ca Italienii sa nu va mai primeasca niciodata si sa ajungeti sa munciti la autostrazi, infrastructura, sa va puna statul la munca ca altfel o sa muriti de foame.

RESPECTATI DRACU CARANTINA! Mereu se gaseste un ZMEU sa zica, ca el nu crede si ca totul este o facatura. Pai, bai imbecilule, daca sunt peste 301,552 de cazuri si 12,955 de morti de ce crezi ca este o facatura ?

INCHISOARE PENTRU CEI CARE NU RESPECTA CARANTINA! DA, fara judecata. Nu ai respectat, sa-ti faca dosar penal si direct la inchisoare fara a mai fi judecat. Tu poti sa omori oameni, prin inconstienta ta.

Din pacate situatia nu este tocmai roz, se pare ca tragediile se maresc de la o zi la alta. Stati acasa. Este cel mai important pentru noi, pentru tine, pentru parintii tai, pentru prietenii tai si pentru intreaga POPULATIE. Fii responsabil.

3 thoughts on “Pentru binele României, prefer să iasă armata în strada!

  1. Bai astia care veniti de afara,veniti ca sunteti ai nostri ,dar stati dracu in casa ,inconstientilor.
    Cu restul subscriu in totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image