TOP cele mai asteptate filme in 2021

0
Black Widow (2021)

Black Widow (2021)

Fast & Furious 9

F9

Premiera în Romania – 25.06.2021

Dominic Toretto s-a stabilit, a devenit tată și trăiește liniștit în afara orașului la o fermă. Dar vechii dușmani nu dorm, au un atu interesant în mânecă sub forma fratelui lui Dominic. Este necesar să strângeți întreaga echipă pentru a rezista următoarei nenorociri. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Charlize Theron și Helen Mirren au revenit la rolurile lor, dar Dwayne Johnson nu poate fi de așteptat. Actorul are un conflict cu Vin Diesel, deci poate apărea în următorul film, dar nu și de data aceasta.

Black Widow (2021)

Premiera în Romania – 09.07.2021

Filmul solo despre supereroina din „Răzbunătorii” Natasha Romanoff va deschide a patra fază a dezvoltării MCU și o va confrunta pe văduva neagră cu trecutul ei – oameni care au încercat odată să o facă ucigașa perfectă.

Venom 2

Premiera – 24 septembrie 2021

Fostul reporter Eddie Brock se obișnuiește treptat cu societatea simbolului său Venom. Nu totul merge bine, dar nu catastrofal. Catastrofa începe când este anunțat simbiotul, care l-a posedat pe maniacul Cletus Cassady. El a fost condamnat la moarte, dar datorită ei a câștigat putere supranaturală și s-a transformat în monstrul Carnage.

Si inca un film bonus:

Spider-Man: No Way Home

Premiera în România – 17.12.2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image