Pareri despre „Oh, Ramona” – Filmul special de Valentine’s Day

0
OH, RAMONA!

OH, RAMONA!

Aseara am reusit sa vad premierea filmului „Oh, Ramona”, un film semnat Cristina Jacob sub copertina ZAZU Film. Ca si idee am citit prima parte a cartii „Suge-o Ramona” si imi pot da cu parerea despre acest film.

Elemente picante, scene care iti intorc mintea pe dos si actori de nota 10, un film cu multe faze funny, un film la care nu ai cum sa nu razi, un film care te zapaceste si te face sa te intrebi „Ramona sau Anemona?”. Ambele fete sunt superbe si isi joaca rolul perfect. Este filmul ideal pentru o seara perfecta la cinema si dupa in „dormitor”, gandindu-te la Ramona!…sau Anemona dupa caz.

Merita sau nu sa vad filmul la cinema?

Cu siguranta, DA! Doar daca ai iubita/iubit. Daca NU ai, mai bine stai acasa! :))

Daca te asteptai ca Andrei Ciobanu sa fie rolul principal, ei bine sa stii ca nu ai nimerit-o pentru ca el apare in doar doua faze din film, asta pentru ca el nu mai are „fata de prost” din adolescenta. A gasit actorul potrivit in rolul principal, un „retardat” care cauta in disperare o iubita bunaaaa. A refuzat la inceput o noapte cu Ramona si de acolo au inceput peripetiile devenind din ce in ce mai „retardat”, pana la un moment dat cand tipul care nu avea nici o femeie nu mai stia ce sa aleaga din 2 bunaciuni.

Regizor: Cristina Jacob Scenariu: Andrei Ciobanu, Alex Coteț, Cristina Jacob Distribuție: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks

Editor: Gabriel Tudor Marin, Dragoș Teglaș

Trailer editor: Mihai Codleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image