Filmele lunii noiembrie 2018! Care sunt cele mai așteptate filme ale acestei luni..

0

Alice T. – Un film Romanesc in regia lui Radu Munteanu prezinta povestea unei adolescente de 17 ani, o adolescenta complicata in care ramane gravida. Mai presus de toate acestea, mama ei adoptivă a aflat de toate cele intamplate. Nota pe IMDB: 6.3 iar premiera in Romania este pe 09.11.2018.

Elliot the Littlest Reindeer (Elliot: O poveste de Crăciun) – Un film in regia lui Jennifer Westcott care prezinta povestea renilor lui Mos Craciun. Unul dintre renii lui Moș Crăciun anunta prin uimire ca se pensioneaza, asadar trebuie gasit urgent un inlocuitor. Filmul are pe IMDB: 6.7 si premiera in Romania este pe data de 09.11.2018.

Overlord – Este un film ce se incadreaza in mai multe genuri: Acciune, Horror, Mister, SF, Thriller, un film in regia lui Julius Avery care prezinta povestea unor parasutisti care au rolul de a distruge un emitator radio din Franta care la vremea respectiva era ocupata de nazisti. Filmul vine cu 6.9 pe IMDB si se lanseaza in Romania pe data de 9.11.2018.

The Girl in the Spider’s Web (Prizonieră în pânza de păianjen) – Fanii lui Lisbeth Salander (personaj fictiv), rol jucat de Claire Foy se angajeaza sa participe la cea mai periculoasa cruciada a sa de pana acum. Filmul face parte din genul: Crimă, Dramă si Thriller, iar premiera are loc tot pe data de 09.11.2018. Nota filmului pe IMDB este 5.8.

The Guilty (Vinovatul) – Pot spune ca este unu din cele mai bune filme ale lunii, un thriller de exceptie ce prezinta povestea unui operator call center care primeste un apel la 112 de la o femeie rapita. Evident, convorbirea se opreste brusc si incepe cautarea femeii rapite. Filmul are nota 7.8 si premiera filmului in Romania este pe data de 09.11.2018.

Up and Away (Covorul zburator) – Este o animatie ce prezinta fiul unui croitor dintr-un satuc din desert care doreste sa cunoasca lumea plina de aventuri. Povestea are la baza un covor zburator care cu siguranta ii va face pe cei mici sa surada la vizionarea animatiei. Nota este de 7.0 si premiera este pe data de 09.11.2018.

Climax (2018) – Schimbam registrul si dam peste o drama de nota 7.6 pe iMDB, o drama in regia lui Gaspar Noé ce prezinta o trupa de dansatori ai anului 1990. Premiera in Romania este pe 16.11.2018. De precizat este faptul ca filmul are un premiu la Cannes, deci cu siguranta va fi un film bun.

Moromeții 2 – Este clar ca discutam despre un film Romanesc ce se va lansa pe 16.11.2018. Prezinta povestea lui Ilie Moromete si a filui Nicolae care prind schimbarea regimului, atunci cand negru devenea alb si invers.

Life Itself (Asta-i Viata) – Dupa atatea thrilere trebuia sa vina vremea si unui film Romantic din regia lui Dan Fogelman. Nu prea ai ce sa discuti despre un film Romantic, acesta trebuie vazut si dupa comentat. Premiera in Romania este pe 16.11.2018 iar nota pe imdb este de 5.8.

The Grinch – Este a doua animatie a lunii ce are premiera pe 23.11.2018. Grinch este un personaj morocanos care doreste sa fure Craciunul. O poveste plina de suspans pentru cei mici cu un final incantator. Oare va putea sa fure Craciunul ?

Creed II – Este fara indoiala cel mai bun film al lunii pentru cei care indragesc sportul. O motivare exceptionala, un film care o sa-ti dea de gandit si te va face sa crezi ca prin munca si antrenament vei ajunge acolo unde iti doresti. De apreciat faptul ca in rolul secundar il avem pe Sylvester Stallone (Rocky Balboa) care va fi antrenorul lui Adonis Creed, acesta va avea o disputa cu fiul lui Ivan Drago, Viktor Drago, o interpretare a Romanului Florin Munteanu care joaca rolul personajului negativ.

Pe 30 noiembrie 2018 mai avem 3 filme: The Nutcracker and the Four Realms (Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri), Robin Hood si Dacii Liberi. Robin Hood pare sa fie cel mai interesant film pentru sfarsitul lunii, un film de actiune-aventura din regia lui Otto Bathurst ce prezinta povestea unui razboinic calit in lupta care doreste sa porneasca o revolta impotriva coruptiei la nivel înalt. Oare o sa reusesca ce si-a propus?

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image