Filmul „Robin Hood”, locul 1 in cinematografele din Romania!

0

ROBIN HOOD

Desi este un film de nota 5.4 pe iMDB, filmul Robin Hood se pare ca este un real succes in Romania, asta pentru ca pana acum l-au vazut in cinematografe peste 36.961 de persoane, generand incasari de peste 187.792,30 lei, conform datelor cinemagia.

Filmul in SUA a avut incasari de peste 24 milioane de dolari. Nici nu stiu sa zic daca este mult sau putin in conditiile in care filmul a costat peste 100 de milioane de dolari. Un film cu buget imens in conditiile in care nu discutam despre un SF.

Premiera in Romania a fost pe data de 7 decembrie 2018, asadar in mai putin de o saptamana a fost un film vizionat de aproape 40 de mii de persoane. 

„Robin Hood” este un film in regia lui Otto Bathurst, cel care a mai realizat filmele Peaky Blinders (2013) si Black Mirror / Oglinda neagră (2011) si are la baza o poveste cu un razboinic care a fost calit in lupta si acum pornesc o revolta impotriva coruptiei. Chiar daca este un film de actiune, avem parte si de ceva romantism, ceea ce il face un film placut, de vazut cu prietena/prietenii la cinematograf. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image