Filmul “Robin Hood”, locul 1 in cinematografele din Romania!

ROBIN HOOD

Desi este un film de nota 5.4 pe iMDB, filmul Robin Hood se pare ca este un real succes in Romania, asta pentru ca pana acum l-au vazut in cinematografe peste 36.961 de persoane, generand incasari de peste 187.792,30 lei, conform datelor cinemagia.

Filmul in SUA a avut incasari de peste 24 milioane de dolari. Nici nu stiu sa zic daca este mult sau putin in conditiile in care filmul a costat peste 100 de milioane de dolari. Un film cu buget imens in conditiile in care nu discutam despre un SF.

Premiera in Romania a fost pe data de 7 decembrie 2018, asadar in mai putin de o saptamana a fost un film vizionat de aproape 40 de mii de persoane. 

“Robin Hood” este un film in regia lui Otto Bathurst, cel care a mai realizat filmele Peaky Blinders (2013) si Black Mirror / Oglinda neagră (2011) si are la baza o poveste cu un razboinic care a fost calit in lupta si acum pornesc o revolta impotriva coruptiei. Chiar daca este un film de actiune, avem parte si de ceva romantism, ceea ce il face un film placut, de vazut cu prietena/prietenii la cinematograf. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *