Tablourile electrice cu sisteme de automatizari industriale sunt din ce in ce mai cautate deoarece ofera foarte multe avantaje, atat pe plan financiar cat si din punct de vedere tehnic, exacte fiind, nu vor mai exista erori umane. Aceste panouri sunt folosite pentru protectia, comanda si functionarea automata a instalatiilor sau masinariilor.
Cum am precizat avantajele sunt multe si extrem de importante, costurile cu personalul scazand datorita robotizarii, se castiga timp, scad si costurile de productie si creste randamentul proceselor, astfel maximizandu-se profitul muntinand fluxul tehnologic neintrerupt. Avantajele dupa instalarea unui astfel de sistem se vor resimtii inca din primele luni.
Insa sa nu uitam cat de important este sa apelam la specialisti in special in acest domenoi exista un risc destul de mare, de electrocutare sau in cazul in care legaturile nu sunt facute cum trebuie, un scurtcircuit este suficient pentru declansarea unui incendiu pundand astfel viata angajatilor si nu numa in pericol.
Ca operatiunile de montare, intretinere sau verificare sa se desfasoare in siguranta, este nevoie de firme autorizate ANRE profesioniste cu angajati certificati si calificati.
Pentru aceste operatiuni echipa de la electrotehnics.ro sare in ajutorul celor care au nevoie de astfel de servicii, avand in spate o experienta de peste 10 ani, ingineri autorizati si aparatura perormanta. Lucrarile sunt insotite de garantie iar in cazul in care este nevoie de consultanta, cu cea mai mare incredere le puteti cere sfatul.
Cum am precizat mai sus, fiind vorba de curent electric, pericolul este destul de mare. De aceea prin legislatia in vigoare sunt obligatorii doua verificari PRAM pe an, acestea avand scopul de a asigura siguranta angajatilor sau de a prevenii eventualele incendii care pot provoca tragedii uriase sau distrugerea aparaturii. Starea instalatiilor electrice trebuie sa fie una corespunzatoare, tocmai de aceea se impune ca acestea sa fie verificate si testate periodic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image