Primele detalii despre Fifa 2014 ! Vezi cand se lanseaza.... - 24monden.ro

Primele detalii despre Fifa 2014 ! Vezi cand se lanseaza….

Avem cele mai bune vesti pentru pasionatii de Fifa, asta pentru ca au aparut cetva poze oficiale cu FIFA 2014, un joc care imbina realitatea su pasiunea. EA SPORTS au anuntat ca jocul o sa apara atat pe XBOX cat si pe Playstation si Microsoft PC.

“FIFA 14 se va juca precum meciurile mari de fotbal prin mijloc, tensiune pe parcursul intregului meci iar sansele sunt create si finalizarile arata incredibil” a declarat producatorul executiv, David Rutter. “Oportunitatile in FIFA 14 vor aduce recompense si golurile grozave vor arata uluitor”.

Se zvoneste ca jocul o sa aibe peste 500 de echipe, de asemenea o sa includa Global Scouting Network care va aduce la realitate lumea scouterilor. Pasionatii vor putea de acum sa aiba o retea de scouting si sa caute talente anual, asta cred ca este cea mai importanta veste a jocului. De asemenea este posibil sa includa si echipe de fotbal feminin, asta datorita fanilor care au facut o petitie pe internet pentru a adaga aceste echipe.
Fifa ’13 s-a vandut in peste 12 milioane de exemplare, o cifra record pentru EA GAMES.
Inca nua vem o data de lansare oficiala, probabil o sa fie undeva in toamna.
Asadar nu mai avem decat sa asteptam lansarea oficiala a jocului, pana atunci nu avem decat sa urmarim cateva poze de prezentare.

1 thought on “Primele detalii despre Fifa 2014 ! Vezi cand se lanseaza….

  1. S-au vandut 13 milioane insa alte 26 de milioane cel putin au descarcat acest joc ilegal.
    Stiu cativa prieteni care si-au imbunatatit pc ul special pentru fifa, anul asta e nevoie de un update major?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *