Finala X Factor: Iulian Vasile, Alin Vaduva si Andrei Leonte! 1 Ianuarie 2012

2

Finala X Factor se apropie cu pasi marunti asa ca a sosit momentul sa-i aratam pe cei 3 finalisti. Iulian Vasile, Alin Vaduva si Andrei Leonte se indreapta spre marele premiu de 200.000 de euro insa doar unul dintre ei o sa castige acest premiu.

Iulian Vasile, 33 ani din Medgidia a demonstrat încă o dată că aparenţele înşală. Tânărul cu look de lăutar a uimit juriul, prezentatorii, publicul din sală şi telespectatorii cu abordarea sa originală asupra piesei “I feel good”, dar şi cu dezinvoltura sa de pe scenă. La tabăra de pregătire cântând “Save tonghit”, Iulian s-a descurcat suficient de bine încât să treacă în etapa următoare. Iulian şi-a convins mentorul şi în cadrul vizitei la casa juraţilor când a interpretat Purple Rain (Prince).

Andrei Leonte are 22 de ani şi studiază în Bucureşti. Andrei s-a făcut remarcat încă de la audiţii când a cântat aproape fără greşeală piesa trupei The Script, „The man who can’t be moved”, venind pe scenă cu poza lui Natalie Portman. Andrei a început să cânte încă din copilările, însă s-a hotărât să se ocupe de muzică cu seriozitate abia în clasa a IXa. De atunci, a început şi lecţiile de canto. Spre sfârşitul liceului a reuşit să-şi convingă părinţii să accepte transferul lui la liceul de arte, Andrei studiind în acel moment la o clasă de filologie.

Alin Văduva are 25 de ani, a venit la audiţii în Constanţa şi a reuşit cu vocea şi look-ul său să impresioneze nu doar juriul, ci şi sala plină ochi. Tânărul despre care Mihai Morar a spus că el “crede că este un artist cu mii de discuri vândute în străinătate”, a interpretat la audiţii piesele „I need a dollar” şi „Feeling good”, reuşind să obţină nu doar 3 de Da din partea juraţilor X Factor, ci şi votul publicului din sala.

Finala X Factor este pe data de 1 Ianuarie 2012. Toate episoadele + finala le gasiti in urmatorul link: http://xfactor.a1.ro/video/episoade


2 thoughts on “Finala X Factor: Iulian Vasile, Alin Vaduva si Andrei Leonte! 1 Ianuarie 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image