REVIEW: Tableta Allview Viva D8: pret, caracteristici si pareri !

0

Avem placerea de a prezenta un nou produs din familia de tablete Allview Viva si anume modelul D8, care este unul de o foarte buna calitate, fiind construita intr-un stil aparte care sa va ofere tot ceea ce aveti nevoie la cel mai inalt nivel.

Aspectul estetic al acestei tablete este unul foarte bun, remarcandu-se prin display-ul IPS LCD de 7.9 inch ce ofera utilizatorilor ei o suprafata mare de vizualizare. Rezolutia acestuia este de 1024×768 pixeli, oferind imagini de o claritate foarte ridicata, o imagine ce poate fi vazuta din orice conditiii datorita unui unghi de vizualizare sporit.

In plus carcasa tabletei este din aluminiu, detaliu care confera acestui dispozitiv un mare plus in ceea ce priveste atat eleganta cat mai ales protectie.

Tableta Allview Viva D8 are parte in componenta ei de un procesor foarte puternic, de tip dual core de 1,3 GHz, cu ajutorul caruia toate aplicatiile vor rula la viteze ridicate si fara nici o intrerupere. Totodata aceasta tableta revolutionara este prevazuta si cu un procesor grafic de tip Mali 400, care o sa va ajute sa simtiti bucuria utilizarii jocurilor sau a aplicatiilor preferate.

Un alt aspect care merita adus in atentia dumneavoastra il reprezinta sistemul de operare. Tableta Viva D8 foloseste sistemul Android 4.2 cu versiunea imbunatatita Jelly Bean, cu ajutorul caruia vei benefia de o navigare rapida intre aplicatiile disponibile.

Ca veni vorba de navigare, tableta Viva D8, iti propune conexiunea de tip 3G HSDPA+, care are o viteza de download foarte ridicata de 42Mbps.

Astfel, prin intermediul acestei conexiuni, te vei bucura de o navigare pe internet foarte rapida, vei putea viziona filmele tale preferate fara teama incetinirii acestora.

In acelasi timp Viva D8 are la indemana si conexiunea prin retelele Wi-Fi, dar de asemenea si GPS sau Bluetooth 4.0, toate acestea facandu-va in timpul liber o adevarata rasfatare.

Un alt lucru ce trebuie mentionat este ca, aceasta tableta, poate prelua functiile unui telefon mobil, prin intermediul aplicatiei Call Function. Aceasta va da posibilitatea de a putea primi sau efectua apeluri vocale, mesaje scrise sau chiar si mesaje multimedia.

Tableta este prevazuta cu doua camere foto: o camera principala de 3 megapixeli situata pe spate si o camera de un megapixel, situata frontal, prin intermediul careia apelurile video vor fi de o reala calitate.

Allview Viva D8 este prevazuta cu o baterie foarte puternica, tinand cont ca are o autonomie de pana la 5-6 ore in modul de lucru si de pana la 16 zile in modul stand-by. Va mai spunem doar ca, daca iti vrei tableta protejata impotriva zgarieturilor sau a prafului, aveti posibilitatea personalizarii acesteia prin folosirea unei huse pliabile de tip ultra slim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image