Lumanari parfumate pentru un mediu confortabil: cum sa alegi parfumul?

0

De cate ori cumperi o lumanare parfumata ambiental si apoi, odata pornita, esti profund dezamagita? Se intampla adesea pentru ca, desi recipientul, eticheta si mirosul cerii pot indica, atata timp cat nu il porniti, nu puteti sti daca parfumul ne va placea foarte mult si, cel mai important, daca este perfect pentru mediul in care dorim sa-l punem.

In magazinele de parfumuri vei gasi si lumanari parfumate care au arome naturale si care vor umple interiorul cu o aroma speciala si unica.

Deci, ce sa fac? Pe ce sa ne sprijinim cand alegem lumanarea pentru noi? Chiar si simpla alegere a marcii, chiar inainte de parfum, nu ar trebui facuta prea usor, mai bine sa ceri un minim pentru a nu avea dezamagiri.

Din fericire pe Internet poti gasi acum ajutor pentru orice si in cazul alegerii lumanarilor aromate te poti baza pe aceste indicatii… Un articol care detaliaza parfumurile in detaliu si reuseste sa le descrie intr-un mod perceptiv.

Ce trebuie sa retii atunci cand alegi o lumanare parfumata

Una dintre cele mai importante decizii de luat atunci cand alegi o lumanare parfumata are legatura cu formatul. De fapt, trebuie sa ne amintim intotdeauna ca, deoarece dimensiunea lumanarii nu depinde de durata acesteia, ci ar trebui sa fie aleasa in functie de dimensiunea camerei pentru a o pune.

Deci, daca trebuie sa parfumezi o camera mica, nu trebuie sa cumperi neaparat o lumanare mare, pentru a o face sa dureze mai mult, ci o lumanare mica sau medie, in functie de dimensiunea camerei.

In timp ce intr-o camera mare este inutil sa utilizezi o lumanare mica, chiar daca doresti doar sa parfumezi timp de cateva ore, aceasta nu va raspandi aroma in tot spatiul, ai nevoie de una mare. Pentru a alege cele mai bune lumanari parfumate tine cont in primul rand de preferintele tale.

Formatul cel mai popular si, de asemenea, cel mai frumos de vazut este formatul „ulcior” si poate fi de diferite dimensiuni. De asemenea, ar trebui sa verifici calitatea cerii utilizate si a fitilului (poate fi chiar mai mare pentru dimensiuni mai mari).

In continuare, ar trebui sa evaluezi intensitatea si persistenta parfumurilor, dar pentru aceasta este mai bine sa consulti un site specializat, cum ar fi cele ce explica fiecare parfum in parte si ce efect poate avea asupra corpului… Exista parfumuri pentru relaxare, revigorare etc…

Pentru parfumuri exista intr-adevar o multime de modele. In general, putem spune ca aromele de citrice, proaspete si usoare, sunt mai potrivite pentru medii precum bucataria si baia, unde doresti sa ai un sentiment de curatenie.

In camerele de zi sau dormitoare, unde incerci sa creezi o atmosfera mai intima, in functie de gust, poti opta pentru arome picante sau mai dulci, cum ar fi de exemplu vanilie sau unele tipuri speciale de flori.

 Exista, de asemenea, parfumuri, cum ar fi lavanda, care sunt perfecte pentru un sentiment de bunastare si, prin urmare, pot fi utilizate in zonele de relaxare sau in dormitor. Alte parfumuri, pe de alta parte, favorizeaza concentrarea si sunt perfecte pentru camera in care studiezi sau lucrezi…

Lumanarile parfumate nu sunt de obicei scumpe, si le poti achizitiona atat din mediul online cat si din magazinele ce comercializeaza produse pentru casa sau produse pentru relaxare.

Atunci cand vrei sa cumperi lumanari parfumate ia in calcul si modul in care le vei folosi. O lumanare parfumata cu miros intens este potrivita pentru toti cei care vor sa schimbe complet mirosul interiorului, insa pentru relaxare sunt mai bune lumanarile parfumate cu miros discret care sa te ajute sa te deconectezi.1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image