Cazare cu ciubăr – Cum completăm escapada la munte

0
Cazare cu ciubăr

Dacă iți dorești să iți planifici un concediu cât mai relaxant, atunci o cazare cu ciubăr la munte e posibil să fie răspunsul tău la toate întrebările.

Un sejur departe de betoanele orașului este întotdeauna binevenit. Momentele de relaxare sunt importante, de aceea, de multe ori turiștii preferă o zi de repaus la cazare, înainte de a pleca să viziteze împrejurimile.

Concediul tău în natură poate fi ușor completat prin alegerea unei cabane la munte, departe de cotidian. Însă, mereu căutăm să îmbunătățim vacanța clienților noștri. Pe lângă toate activitățile pe care le puteți desfășura la LakeView Villas, am căutat să vă aducem o experiență în plus.  Și, ce poate fi mai relaxant decât o baie în ciubăr în timp ce te bucuri de natură?

Beneficiile ciubărului

Băile aduc o serie de beneficii, de aceea e recomandat să optezi pentru o cazare cu ciubăr:

  • Îmbunătățesc starea de spirit: băile în ciubăr te ajută să te relaxezi și te poți bucura de momentele petrecute împreună cu cei dragi, uitând astfel de griji
  • Calmează durerile articulare: de mii de ani, astfel de băi au fost recomandate întrucât este cunoscut faptul că băile calde ajută la ameliorarea durerilor articulare, deoarece apa reduce greutatea corporală cu până la 90%, reușind astfel să elimine presiunea de pe articulații
  • Întăresc sistemul imunitar: deși nu mai reprezintă o noutate, băile contribuie la ameliorarea simptomelor de răceală și gripă, întrucât aburii ajută la decongestionarea inflamației la nivelul căilor nazale
  • Îmbunătățesc calitatea somnului: o baie cu 90 de minute înainte de ora de somn ajută incredibil de mult, întrucât căldura are timp să se disperseze natural în interiorul corpului, crescând considerabil calitatea somnului
  • Ajută la eliminarea toxinelor: nivelul temperaturii apei și umiditatea ridicată sunt factori favorizanți pentru creșterea circulației sângelui. Astfel, apare transpirația, care conduce la eliminarea toxinelor prin piele.

Pe lângă toate beneficiile medicale, dacă familia are în componență și pitici, o cazare cu ciubăr este un motiv de încântare pentru ei. Împreună, vă puteți bucura de o baie în familie, în mijlocul naturii. Nimic nu e mai frumos decât un peisaj completat de râsete și bunăvoie!

La ce să fim atenți

Oricât de tentante sunt băile, trebuie să avem grijă la câteva aspecte precum sunt ieșirile din apă, atunci când facem trecerea de la cald la rece sau invers. Modificările rapide de temperatură la nivelul corpului pot duce la probleme serioase de sănătate. De aceea, este recomandat să avem pregătit un prosop sau halat atunci când ne decidem să părăsim ciubărul.

După un drum lung până la cazare sau după o zi plină de aventuri în dorința de a vizita împrejurimile, gândul că la întoarcere te poți bucura de momente de recreere alături de cei dragi sau în compania persoanei iubite, prin intermediul unei băi în ciubăr, te pune pe picioare.

O cazare cu ciubăr iți poate face sejurul mai frumos și, în adevăratul sens al cuvântului, mai relaxant!

Unde ne găseşti?
Sat Băbuiești, comuna Dăești, Judeţul Vâlcea

Pentru o experiență inedită, poți face o rezervare aici: https://inchiriazacabane.ro/
Sau, ne poți contacta telefonic: 0748372812

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image