Temperatura aerului în Kuweit atinge 70 de grade la soare

0

În Kuweit s-au stabilit înregistrări de temperatură. La umbră, termometrele citesc 53,3 grade Celsius. Și la soare, aerul se încălzește până la +70. Vara aceasta este cea mai fierbinte din țară din ultimii 70 de ani.

Autoritățile dintr-o serie de regiuni au îndemnat deja rezidenții să utilizeze electricitatea mai economic. În plus, este necesar să înlocuiți aparatele de aer condiționat vechi cu altele noi. Întrucât toate acestea duc la încărcări maxime asupra sistemului energetic al țării.

Experții locali sunt încrezători că, cauza anomaliei a fost depresia indiană sezonieră. Este un ciclon tropical care se formează în Oceanul Indian. Arabia Saudită și o parte din Iran au căzut, de asemenea, sub influența sa în acest an.

Conform prognozelor, în următoarea jumătate de secol, temperatura medie în Kuweit va crește la 60 de grade. Acest lucru se datorează schimbărilor climatice generale de pe Pământ. În același timp, toți experții observă că regiunea este caracterizată de scăderi accentuate ale temperaturilor nocturne și ale zilei. Iar vremea asta fierbinte durează de obicei până pe 22 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image