Trailerul „See” din sezonul 2 îi are pe Dave Bautista și Jason Momoa gata de luptă

0

Apple TV + a lansat primul trailer pentru al doilea sezon al lui See . Această primă privire asupra sezonului viitor îl prezintă pe Edo Voss ( Dave Bautista ), fratele lui Baba Voss ( Jason Momoa ). Pe lângă prezentarea sezonului următor, See a primit și o reînnoire pentru al treilea sezon.

Noul sezon se lanseaza pe 27 august 2021.

Acest teaser arată rivalitatea dintre Edo și Baba, care culminează cu cele două întâlniri pe un pod pustiu. Reluând locul unde a rămas primul sezon, Baba este hotărât să-și salveze fiica, Haniwa ( Nesta Cooper ), care are capacitatea de a vedea. Acest prim aspect prezintă, de asemenea, lumea pe care o va explora acest nou sezon, de la peisaje înzăpezite până la orașe masive.

Pe lângă Bautista, See Season Two își extinde destul de mult distribuția. De asemenea, se alătură seriei Olivia Cheng ( Războinic ), Eden Epstein ( Sweetbitter ), David Hewlett ( Forma apei ), Hoon Lee ( Războinic ), Tom Mison ( Watchmen ) și Tamara Tunie ( Zbor ). See este creat de Stephen Knight , care a creat anterior Peaky Blinders , Taboo și co-creatCine vrea să fie milionar? Knight a scris și viitorul Spencer , care îl are în rolurile principale pe Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana .

„SEE” are loc în viitorul îndepărtat și omenirea și-a pierdut simțul vederii. În sezonul doi, Baba Voss se luptă pentru a-și reuni familia desfăcută și pentru a scăpa de războiul și politica care îl înconjoară, dar cu cât se îndepărtează mai mult, cu atât mai adânc este aspirat, iar apariția fratelui său nemesis îi amenință familia chiar mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image