5 motive pentru care Rasnov este o destinatie de vacanta perfecta pentru iarna

0
cazare rasnov

Rasnov este una dintre cele mai des cautate destinatii de vacanta din Romania, iar motivele care stau la baza acestei alegeri a turistilor sunt variate. CazareRasnov.ro prezinta cele mai importante 5 argumente pentru care turistii aleg sa isi petreaca vacantele in acest orasel inconjurat de dealuri, pe timpul iernii.

  1. Oferta si preturile pentru cazare

Pretul este cu siguranta un factor care influenteaza cele mai multe decizii si este in topul celor mai importante motive pentru care Rasnov este o destinatie de vacanta atat de cautata. Persoanele care aleg sa isi ia cazare in Rasnov spun ca aici raportul intre pret si calitate este unul mai avantajos decat in alte orase din jur, cu toate ca zona nu este deloc izolata si ca exista posibilitatea de a ajunge rapid la numeroase atractii turistice. In plus, oferta de cazare este una foarte variata, acesta fiind un alt avantaj considerabil.

  1. Apropierea fata de Poiana Brasov

Una dintre cele mai iubite activitati din Romania, pe timp de iarna, este skiul. Foarte multe persoane aleg sa isi petreaca vacantele pe partie, iar Rasnov se afla aproape de Poiana Brasov, unde turistii se pot bucura de cele mai moderne facilitati pentru a practica acest sport. Preturile foarte bune pentru cazare la o pensiune din Rasnov si amplasarea ofertanta a orasului, au facut ca turistii sa prefere sa se cazeze aici si sa mearga in Poiana ori de cate ori vor sa skieze, avand totodata acces rapid si la alte obiective turistice specifice zonei.

  1. Vederi desprinse din cartile de povesti

Orasul Rasnov este inconjurat de dealuri impadurite, iar iarna aici este cu adevarat magica. Turistii se bucura in fiecare an de privelisti desprinse parca din cartile cu povesti. Pentru ca orasul se afla in zona de tranzitie, frunzele aramii ale padurii de foioase se combina cu verdele intens al coniferelor, iar atunci cand zapada se asterne peste padure, peisajul este cu siguranta unul impresionant.

  1. Cetatea Rasnov este o destinatie dorita si ravnita

Cetatea Rasnov este una dintre cele mai bine conservate cetati din tara si ofera o incursiune in istoria zonei. Fiind amplasata intr-un punct foarte inalt al zonei, fotografiile care se obtin de pe zidurile cetatii surprind orasul de sus si intreaga zona. In zilele insorite, de la cetatea Rasnov se poate vedea muntele pe care se afla singurul lac vulcanic din tara, si anume Lacul Sfanta Ana.

  1. Dino Parc este o atractie turistica pentru adulti si copii

Dino Parc este cel mai mare parc cu dinozauri din Europa de Sud Est si este o destinatie perfecta atat pentru adulti, cat si pentru copii. Parcul cu dinozauri in marime naturala este unul dintre cele mai importante obiective turistice din tara si este vizitat atat de romani cat si de straini. Parcul tematic este la cateva minute de Cetate si traseul este unul cu adevarat fabulos, cu dinozauri care pandesc de dupa copaci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image