Singurul site unde puteți completa online declarația pe propria răspundere de care aveți nevoie pentru a ieși din casă

0

https://formular.sts.ro/ este singurul site oficial lansat de statul Român unde puteți completa online declarația pentru a putea ieși din casă. ATENȚIE: Puteți să ieșiți din casă doar dacă vă găsiți într-unul din cele 10 puncte de pe declarație.

Site-ul permite generarea declarațiilor și pot fi salvate direct pe telefonul mobil, tabletă sau laptop.

Dacă nu vă găsiți într-unul din cele 10 puncte, puteți fi amendat.

Conform prevederilor Ordonantei Militare nr. 3/2020, sunt instituite în sarcina populaţiei obligaţii cu privire la libera circulaţie pe teritoriul României. Ordonanţa militară nr. 3/2020 prevede în mod expres situaţiile excepționale și limitative în care populaţia poate părăsi locuinţa.

Pentru justificarea acestor situații este necesară prezentarea unei declarații pe proprie răspundere sau a unei adevenințe din partea angajatorului. În acest sens, platforma formular.sts.ro este pusă la dispoziția populaţiei în vederea completării online a documentelor justificative prevăzute de art. 4 din Ordonanta militara nr. 3/2020. Ulterior generării, documenentul se tipărește și se semnează. Utilizați această platformă doar dacă este absolut necesar să părăsiți locuinţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image