Fir roșu pe mână – de ce și cum să-l porți?

0

Firul roșu de pe încheietura mâinii stângi sau drepte este de mare interes pentru persoanele superstițioase. Înainte de a purta o amuletă, talisman sau alt obiect care are putere magică, ar trebui să-i înțelegeți scopul. Nu toți proprietarii acestui atribut îi cunosc pe deplin secretele.

De ce să purtați un fir roșu la încheietura mâinii

Firul roșu de pe mână este un talisman puternic împotriva mâniei, a ochilor răi, a invidiei și a altor energii negative la care o persoană este expusă din exterior în fiecare zi. Acest talisman este un fel de protecție a câmpului energetic al proprietarului său.

Firul roșu de pe încheietura mâinii stângi preia tot negativul care este îndreptat către proprietarul său. Ea, ca un filtru, elimină impactul emoțional distructiv al celor care nu doresc. Dar un fir roșu nu trebuie purtat mai mult de 40 de zile, după care trebuie ars. După această perioadă de timp, toată negativitatea pe care o reținea se poate întoarce împotriva purtătorului ei.

Firul roșu de pe mâna dreaptă tinde să „dea” afecțiuni și boli. Proprietarii săi încearcă să scape de boli cu ajutorul unui fir legat. Dar, din punctul de vedere al bunului simț, purtătorii acestui atribut doar dobândesc credință în vindecare sau protecție împotriva ochiului rău, iar efectul auto-hipnozei este declanșat. O condiție prealabilă pentru purtătorii firului roșu: să creadă în puterea sa.

Cum se folosește firul roșu pentru a alunga ochiul rău

Pentru ca firul roșu din ochiul rău să aducă efectul dorit, acesta trebuie purtat, respectând câteva reguli :

 • O persoană poate îmbrăca o amuletă numai cu intenții pașnice , în sufletul său nu ar trebui să existe intenții rău intenționate sau obiective egoiste. El își face mental o promisiune de a nu le dori oamenilor rău.
 • Nu poți lega singur un fir pe încheietura mâinii – nu va transporta energie. Acest lucru poate fi făcut doar de un prieten apropiat, iubit sau rudă. Dar în acest moment trebuie să își dorească sincer binele, pentru că, îmbrăcându-și amuleta, pune o bucată din energia sa în el, este important să fie pozitivă.
 • Conform unor rapoarte, este necesar să legăm firul în șapte noduri , iar fiecare dintre ele își va îndeplini funcția. Pentru a face acest lucru, în procesul ceremoniei, este necesar să cereți mental ceea ce lipsește cel mai mult, de exemplu, noroc sau protecție, dar numai ceva intangibil, adică firul nu va aduce bani.
 • Dacă firul s-a rupt în momentul tricotării, acesta nu este un motiv pentru a fi supărată, dimpotrivă, în acel moment ea și-a asumat un fel de necaz.

Rugăciunile folosite la legarea unui fir roșu în jurul încheieturii mâinii

Când legați un fir roșu la încheietura mâinii, se citesc rugăciuni care sporesc efectul amuletei, precum și protejează împotriva gândurilor rele, a ochiului rău și a energiei negative. O brățară din fir este legată de cineva din rude sau prieteni, în care purtătorul firului are cea mai mare încredere și știe că această persoană îi dorește necondiționat bine.

Această persoană, legând fiecare nod, citește o rugăciune. O rugăciune pe un fir roșu conține un apel către Atotputernic cu o cerere de protecție pentru persoana care poartă firul. Există destul de multe rugăciuni care sunt recitate la legarea unui fir. Cele mai puternice dintre ele sunt:

 • Rugăciune ortodoxă în rusă . Acesta este fie „Tatăl nostru” (poate fi citit la pregătirea unei amulete), fie rugăciuni de amuletă. Se pronunță prin legarea fiecărui nod.

„Legat de fire, legat de sânge, sufletul meu să fie protecția mea, iar gândurile mele să devină acțiunile mele. Mă voi lega cu acest fir și voi dispărea din ochii răului. Nu fi victima răutății altcuiva. Să fie așa. Amin”.

O altă amuletă de rugăciune din ochiul rău, care oferă, de asemenea, o protecție puternică:

„Milostiv Doamne, binecuvântat să fie împărăția ta în ceruri și pe pământ. Fac apel la mila ta și cer protecție împotriva gândurilor rele și a mâniei altcuiva pentru cel de care am legat firul, servitorul tău (numele celui de care este legată amuleta). Acordă-i protecția, mila și iertarea ta. Amin”.

 • Rugăciunea Ierusalimului Ben Porat (numele complet „Ben Porat Yosef, Ben Porat alay Ayin”).

Cel mai adesea este citit de susținătorii Cabalei, dar îl puteți folosi chiar și fără a fi un susținător al acestei învățături. În original, această rugăciune sună astfel:

„Ben Porat Yosef Ben Porat Alay Ain Banot Tsaada Alay Shur Ammalah Agoel Oti Mikol Ra Yewareh Et Annarim Veyikare Baem Shemi Veshem Avotai Avraham Ve Yitskhak Weidgu Ljarov Bekerev Aarets .”

Traducerea acestei rugăciuni în limba rusă sună astfel:

„Așa cum peștii de pe pământ sunt acoperiți de apă și ochiul rău nu are putere asupra lor, tot așa ochiul rău nu are putere asupra descendenților lui Iosif. Un ochi care nu râvnește ceea ce nu îi aparține nu este supus ochiului rău. „

Puteți citi „Ben Porat” atât în ​​limba rusă, cât și în original. Acest lucru nu va schimba efectul rugăciunii, principalul lucru este să o citiți cu suflet și credință sinceră. Se citește o dată și de fiecare dată când fiecare nod este legat, dacă se dorește.

 • „Tatăl nostru”. Această rugăciune este adesea citită atunci când faci un talisman. De asemenea, îl puteți citi când legați un fir.

Fiecare rugăciune este puternică în felul său. Nu ar trebui să-l cauți pe cel mai puternic dintre ei și să-l repeti de multe ori, mai mult decât necesită ritul legării unui fir roșu.

Ce legătură are Cabala cu ea?

Cabala este o învățătură esoterică și mistică antică, al cărei subiect era secretele universului. Potrivit legendei, cabaliștii au devenit fondatorii ritualului de legare a firelor. Cabaliștii au respins complet orice teorie, concentrându-se doar pe energie: pozitivă și negativă.

Potrivit cabaliștilor, un fir roșu este un obiect care curăță câmpul energetic al unei persoane de influența negativității, provine de la alți oameni sau de la el însuși.

Cea mai periculoasă formă de energie negativă este ochiul rău sau deteriorarea, conform psihicilor moderni, consecințele lor pot duce la cele mai neplăcute consecințe pentru o persoană, până la o amenințare la adresa vieții sale.

Conform învățăturilor Cabalei, un fir roșu, înainte ca cineva să-l lege pe încheietura mâinii, trebuie să fie înfășurat în jurul mormântului Rahelei (aceasta este strămoșul biblic). Mormântul ei se află în Israel, poartă multă lumină pozitivă. Dar a ajunge la locul de înmormântare este destul de problematic, nu toată lumea va decide asupra unui act atât de disperat.

Ce mână ar trebui să purtați firul roșu

Firul roșu de pe încheietura mâinii – la ce servește, la ce mână ar trebui să fie – acestea sunt principalele întrebări care îi îngrijorează pe mulți. Partea stângă a unei persoane este un fel de „receptor” de energie pe care o persoană îl primește din exterior. Nu tot ceea ce o persoană „absoarbe” în sine este benefic pentru el. Scopul principal al firului roșu este de a elimina negativul de la proprietar.

Firul roșu din ochiul rău va acționa numai asupra mâinii stângi, deoarece partea dreaptă , dimpotrivă, dă energie. Cei care poartă un fir roșu la încheietura mâinii drepte nu primesc nimic din acesta, este doar un accesoriu modest, nimic mai mult.

5 secrete importante ale firului roșu

Ca talisman, firul roșu are propriile sale secrete și reguli. Fiecare proprietar ar trebui să le cunoască :

 1. Un fir legat de tine nu are putere.
 2. Puteți face singur un fir roșu și trebuie să „puneți” cât mai multă lumină bună în el. Dar o altă persoană trebuie să o poarte.
 3. Firul nu trebuie să strângă prea mult mâna; în timpul ritualului, este recomandabil să citiți rugăciuni, invocând puteri superioare pentru ajutor.
 4. O persoană care pune un fir roșu pe încheietura mâinii își jură mental că nu va dori niciodată rău nimănui, nu va invidia și nu va jura. Dacă această promisiune este încălcată, efectul magic al amuletei este încetat.
 5. Potrivit unor rapoarte, talismanul trebuie cumpărat. Dar este mai bine să purtați doar firul care a fost făcut de o persoană iubitoare sinceră, pentru a fi siguri că este încărcat cu pozitiv.

Mulți astăzi folosesc această amuletă în alte scopuri, fiecare având un scop diferit. Cu toate acestea, datorită regulilor de mai sus, talismanul nu va avea un efect magic asupra persoanelor cu intenții rele.

De ce firul ar trebui să fie de lână și roșu

Cu siguranță toată lumea pune aceste întrebări. De fapt, totul este simplu – proprietățile fizice ale lânii au un efect benefic asupra sănătății umane . Favorizează vindecarea rapidă a rănilor, îmbunătățește circulația sângelui, ameliorează durerile de spate și este utilizat pentru multe afecțiuni.

Dacă lâna este asociată cu ceva moale și cald, atunci roșu, dimpotrivă, cu agresiv. Conform legendei, roșu este personificarea negativității, așa că îi va fi mai ușor să atragă și să întârzie tot „răul” care urmărește o persoană . Iar proprietățile lânii înmoaie și neutralizează energia negativă.

Firul roșu de pe mână nu este un panaceu pentru nicio boală sau ochi rău. Să te bazezi exclusiv pe ea este o prostie. În primul rând, trebuie să vă reglați conștiința, să o curățați de „gunoiul” emoțional. Firul roșu acționează ca un instrument pentru auto-hipnoză și acționează numai asupra celor care cred sincer în puterea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *