Bucatarii Profesionale Horeca

Echipamente Discount cu o experienta de 15 ani in consultanta privind realizarea fluxurilor tehnologice pentru Horeca

Bucătăriile comerciale includ stații de gătit și echipamente adecvate pentru a gestiona statiile.

Bucataria unui restaurant este dotata cu diferite echipamente de gatit ce cuprind functii de coacere, de catering și grătar.

Echipamentele rezidențiale nu sunt proiectate să se ocupe de prepararea produselor alimentare pe scară largă și necesită înlocuire periodică. Bucătăriile comerciale folosesc echipament robust proiectat special pentru producția de alimente în masă care să includă, de asemenea, opțiunea de siguranță.

Un aspect bine organizat al bucătăriei comerciale necesită deasemenea prize suplimentare de gaze naturale și electrice la fiecare stație, sifoane de pardoseală aproape de chiuvete si alimentarile cu apa și mai multe chiuvete: pentru prepararea hranei, spălarea mâinilor și curățarea ustensilă, echipamente de refrigerare multiple sa răcească alimentele depozitate la temperaturi precise.

Echipamente Discount cu o experienta de 15 ani in consultanta privind realizarea fluxurilor tehnologice pentru bucatarii, spalatorii, curatatorii, pizzerii, catering si industria alimentara: cuptor gastronomic, calandru, Fast-food, Brutarii, Patiserii, Cofetarii.

Intra in legatura cu un specialist horeca!
Tel: 004 0723 276930
office[at]echipamentediscount.ro