Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale sprijina persoanele aflate momentan in situatii de risc, fără aparținători

0

Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale sprijina persoanele aflate momentan in situatii de risc, fără aparținători. Echipe ale Direcției Generale de Asistență Sociala, Persoane cu Dizabilități, Protecția Copilului și Adopții sunt disponibile 24 din 24 ore la numărul de telefon 0722.70.70.22, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor singuri si fara sprijin.

“Ne-am gândit la persoanele singure, la persoanele vulnerabile, la persoanele care nu au pe nimeni. Împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități, Protecția Copilului și Adopții vom avea echipe în teren care vor face cumpărăturile în locul dumneavoastră și vă vor oferi asistență Este extrem de important să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate și, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă recomand din suflet, stați acasă!”, a declarat jurnalistul Mihai Căldăraru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image