DESCOPERA EXPERIENTA PERFECTA, CARE NU LASA URME

0

Ideea de a fi o societate orientata in totalitate spre client este un factor cheie in succesul ECHIPAMENTEDISCOUNT, inca de la inceputul activitatii sale. Echipa noastra va ofera cu incredere si profesionalism echipamente performante pentru HoReCa si industria alimentara, la preturi accesibile!

Pe site-ul www.echipamentediscount.ro gasiti o varietate de echipamente care au o descriere detaliata si imagini sugestive, astfel incat fiecare posibil client sa poata lua decizia corecta.

Din seria afacerilor in continua crestere sunt si spalatoriile/curatatoriile profesionale, datorita cerintelor crescute din diferite domenii de activitate: hoteluri, restaurante/cafenele, spitale, cantine, etc., iar alegerea modelului de calandru potrivit este primul pas pentru a imbunatati eficienta acestora.

ECHIPAMENTE DISCOUNT colaboreaza cu GMP liderul European in productie de masini industriale de calcat/calandre pentru prelucrarea tesaturilor.

INVESTITI PENTRU IZOLAREA PERFECTA A ROLEI : TENAX

TENAX este un invelis din otel inoxidabil, care inlocuieste acoperirea normala a tamburului din lana de otel. Special conceput si dimensionat de GMP pentru produsele sale, TENAX rezista pe toata durata de viata a calandrrului si spre deosebire de lana de otel, nu are nevoie de mentenanta. Intr-o perspectiva pe termen mediu, TENAX ar trebui considerat o investiţie cu rentabilitate imediata mai degraba decat o cheltuiala.

Realizat in intregime din 100% otel inoxidabil TENAX nu este supus deformarii: structura sa robusta ramane neschimbata in timp, asigurand aceeasi productivitate si o suprafata de contact constanta pe parcursul intregii vieti a calandrului.

Elimina definitiv problemele de tipul reducerii diametrului tamburului, plierii inestetice, uscarii insuficiente si a costurilor de intretinere. Garanteaza eficienta maxima a extractiei vaporilor datorita structurii sale perforate. Favorizeaza indepartarea imediata a umiditatii de pe suprafata de calcat si creste productivitatea deoarece tesaturile pot fi introduse cu un procent mai mare de umiditate reziduala.

Design unic pentru fiabilitate si siguranta fara egal

  1. Sistem patentat de desprindere a tamburului, reconditionare usoara si rapida
  2. Masa introducere din aluminiu
  3. Cuva cromata cu o grosime garantata timp de 3 ani
  4. Senzori dubli de temperatura
  5. Consumuri reduse
  6. Pedala practica
  7. Prag introducere
  8. Panou de comanda intuitiv
  9. Tensiune interschimbabila

In comparatie cu alte modele cu dimensiuni similare de pe piata, modelul G14.25 dispune de 35% mai multa suprafata de contact intre tesaturi si cilindrul de calcat. Aceasta caracteristica creste capacitatea de productie pe ora pana la 25 kg, asigurand un plus de 20.000 kg de tesaturi calcate in fiecare an! (250 de zile lucratoare, 8 ore/zi).

G14.25 intinde si usuca printr-o singura trecere rufele nepliate, direct din supercentrifuga masinii de spalat (1000 rpm, 50% umiditate reziduala), rezultand un timp de procesare scurtat semnificativ, consum general si manopera reduse.

Desi largimea cilindrului masinii G14.25 este de „doar” 1,45 metri, acest model poate calca practic orice tesatura plana, pana la dimensiunea unei lenjerii de pat king-size. G14.25 garanteaza rezultate excelente la calcat pe orice tip de material, inclusiv cele delicate sau dificil de tratat, cum ar fi inul, fetele de masa brodate sau realizate cu tesaturi compozite (ex. poliester pe o parte și bumbac pe cealalta) si cuverturile.

Datorita controlului extrem de precis al temperaturii, puterea de incalzire necesara functionarii versiunii cu incalzire electrica este de doar 12 kW, in timp ce versiunea cu gaz consuma doar 1,05 kg/h de GPL pentru a obtine aceleasi performante.

G14.25 utilizeaza curele de calcat de inalta calitate, fabricate din Nomex, cu o durata de viata medie intre 5.000 si 7.000 de ore de functionare.

Productia ramane constanta de-a lungul anilor datorita curelelor care isi pastreaza respirabilitatea, iar calitatea calcatului este imbunatatita datorita suprafetei lucioase/cromate a cilindrului.

Timpi de uscare redusi: datorita zonei largi de evacuare, apa se evapora foarte repede din tesaturi si curele, permitandu-va sa lucrati la viteze mai mari.

Programabil:

Dupa o perioada predeterminata de inactivitate, temperatura de calcare este coborata la o valoare prestabilita, mentinand calandrul gata de utilizare daca intervalele dintre o operatiune de calcat si alta sunt scurte. Ideal pentru spalatoriile self-service.

Distributia omogena a greutatii cilindrului este asigurata de sistemul de sustinere flotant special conceput si de catre dubla suprafata de sprijin (8 role in loc de 4).

Panoul de control de mari dimensiuni este usor de utilizat, iar parametrii de calcare si diagnosticare sunt clar indicati.

Extrem de silenţios.

Pentru luarea deciziei corecte despre calandrul potrivit afacerii dumneavoastra, tineti cont de nivelul de calitate dorit si cantitatea de rufe. Pentru orice informatie referitoare la accesorii si echipamente HoReCa accesati www.echipamentediscount.ro / persoana de contact: Cristi Lutuc — 0723 276 930.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image