Produse Barbapapa, acum si la MyOrganic

0
produse barbapapa

Ne dorim tot ce este mai bun pentru bebelușul nostru și cunoaștem deja faptul că anumite chimicale din produsele de îngrijire pentru copii nu le fac deloc bine acestora. Pentru că nimeni nu-și dorește să îi facă rău propriului copil în mod conștient, căutăm alternative ale produselor pe care le achiziționăm din supermarket, alternative care să fie cât mai naturale și să ne protejeze copilașii de eventualele pericole ce pot apărea.

Pielea micuților noștri este foarte sensibilă și se poate irita de la orice, deci produsele folosite pentru îngrijirea lor nu trebuie să conțină organisme modificate genetic și să fie cât mai naturale, fără coloranți sau parabeni. În acest sens, anumite produse Barbapapa și-au făcut simțită prezența pe piața produselor de îngrijire pentru copii și răspund cerințelor părinților care acordă o atenție sporită pentru micuții lor.

De ce sa legi produse de ingrijire Barbapapa?

Barbapapa este alegerea potrivită pentru bebeluși deoarece sunt produse din ingrediente naturale, fără parfumuri artificiale sau factori care ar putea afecta pielea sensibilă a celor mici. Mai mult decât atât, toate aceste produse de copii Barbapapa conțin extracte naturale și plante care au ca scot catifelarea și liniștirea celor mici. Multe dintre aceste produse au efecte de hidratare și sunt testate clinic pentru cele mai bune rezultate pe care ni le dorim.

Pielea unui bebeluș are un pH neutru al pielii și acest lucru îi face foarte vulnerabili în fața infecțiilor ale pielii care îi pot afecta. Din acest motiv, pielea lor trebuie în permanență tratată și se recomandă să se folosească doar produse naturale, cât mai puțin modificate și neapărat testate clinic. Chiar dacă ne-am obișnuit să folosim șervețelele umede pentru a îngriji copilașul, acestea nu sunt tocmai indicate pentru pielea celui mic. Îngrijirea celui mic trebuie să fie făcută prin dușuri sau prin ștergerea lor cu prosoape de material fin. În cazul băițelor, foloșiți produse naturale precum cele de la Barbapapa care hrănește pilea celor mici și nu le provoacă iritații care să îi neliniștească.

Nu folosiți produsele de îngrijire personală de adulți pentru îngrijirea copiilor, micuții au nevoie de produse naturale și pielea lor este mult prea sensibilă pentru a rezista compușilor chimici care se pot găsi în astfel de produse.

Produse Barbapapa de la myorganic.ro

Chiar dacă pare a fi mult mai rezistentă decât pe restul corpului, pielea de pe suprafața capului trebuie tratată, de asemenea, cu mare grijă. Spălarea părului se face de fiecare dată când îi facem duș celui mic și trebuie să acordăm o atenție sporită pentru această zonă. Părul trebuie clătit foarte bine după fiecare spălare și trebuie folosite produse copii Barbapapa care să nu irite pielea sau suprafața scalpului.

Pentru că este cel mai prețios din viața noastră, bebelușului nostru îi trebuie acordată atenția de care are nevoie din toate punctele de vedere. Îngrijirea lui se face cât mai des și cu mare atenție. Nu cumpărați anumite produse doar pentru că sunt mai convenabile la preț, ci căutați produsele naturale care nu îi produs iritații celui mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image