Originea si istoria termopanelor Salamander

termopane salamander

termopane salamander

In timp ce alti producatori de profile din PVC subliniaza preturile competitive de pe piata, Salamader s-a concentrat pe cresterea gamei de economii de energie cu profiluri de 4, 5 si 6 camere, cu latimea instalatiei mai mare de 70 mm. Nu este intamplator faptul ca Salamander ofera cel mai larg sistem cu 5 camere si latimea de constructie de 76 mm, iar sistemul sau de profil pentru cladiri pasive are cei mai buni parametri de izolare termica. Incomparabil cu alte marci comerciale de pe piata, Salamander se distinge printr-o culoarea stralucitoare a profilelor si printr-o suprafata stralucitoare obtinta prin formarea speciala Salamander. Aceasta face parte din dovada ca firma Salamander nu face niciun compromis cand vine vorba despre calitate.

De ce termopanele Salamander sunt sinonime cu calitatea?

Salamander este unul din principalii producatori de sisteme de profil din PVC pentru ferestre si usi. Istoria sa incepe in 1917 odata cu achizitionarea de terenuri mari in Turkheim, Bavaria. In 1960 are loc debutul activitatilor in domeniul tehnicilor din PVC. Drept urmare, in 1973 a inceput fabricarea si distributia profilelor din PVC pentru ferestre si usi. Motivele principalele ale succesului Salamader sutn tipicul designului Salamander si ideile inovatoare. Ele determina tendintele in dezvoltarea ulterioara a proiectarii si tehnologiei in producatia de ferestre de PVC. Produsele au o eperienta de peste 30 de ani in tehnologia prelucrarii materialelor plastice. Garantia pentru calitatea si autenticitatea know-how-ului german este faptul ca Salamander isi fabrica productia numai si numai in Germania, in orasul Turkheim, langa Munchen.

Termopane Salamander in Romania

Azi, cele mai bune ferestre termopan din PVC de pe piata romaneasca sunt fabricate cu profile Salamander. Ferestrele din PVC se remarca prin caracteristicile de inalta perforamnta si aspectul unic. Reprezentantii profilurilor Salamander urmaresc indeaproape calitatea. Daca producatorul de ferestre si usi din PVC nu are anumite utilaje necesare pentru o manopera de calitate, licenta pentru lucrul cu profilurile Salamander poate fi suspendata sau poate sa nu fie acordata.

Caracteristicile profilurilor Salamander

– Au o culoare stralucitoare si o suprafata neteda

– Au un design modern si un aspect estetic excelent

– Ele dau o senzatie de confort si comoditate

– Ele asigura un nivel ridicat de izolare termica si fonica

– Au o viata utila exceptional de lunga (peste 60 de ani)

– Detin un nivel ridicat de rezistenta la conditiile atmosferice

– Acestea va ajuta sa economisiti din costurile pentru climatizarea spatiilor

– Armaturilor lor au proprietati antiefractie

– Puteti selecta din site de culori si chiar imitatii standard de lemn

– Sunt usor de curatat si de intretinut

Aceste proprietati se datoreaza materialelor din care sunt realizate profilurile conform cerintelor Salamander. In plus, ele au capacitatea de a fi reciclare, contribuind astfel la mentinerea unui echilibru ecologic.

De unde pot sa cumpar termopane salamander la preturi foarte bune?

Pentru ferestre Salamander la preturi competitive accesati www.termopane-salamander.ro. In continuare, puteti opta pentru Salamander Streamline 76, Brugmann bluEvolution 73, 82 sau 92. Pentru detalii despre fiecare vizitati site-ul.

 
Știri Online ROMÂNIA
Public group · 12467 members
Join Group
■ BINE AI VENIT IN GRUPUL NOSTRU ■ Știri Online ROMÂNIA Toti cetatenii romani din orice colt al lumii sunt bine veniti in grupul nostru ! Acest grup ...
 

Îți mulțumim că ești aici! Susține dezvoltarea site-ului nostru și cumpără prin linkurile noastre afiliate eMAG.ro, altex.ro, pcgarage.ro și evoMAG.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Dă-ne LIKE pe Facebook! Promitem că nu te stresăm cu știri inutile