Cele mai comune intrebari despre bradul de Craciun artificial

0

Inainte de a gasi cel mai bun brad de Craciun artificial, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare.

Alegeti mai intai dimensiunea. Modelele de la 120 la 180 cm de exemplu se potrivesc foarte bine in spatii mici si sunt, de asemenea, cele mai bune pentru a fi decorate de copii. Apoi alegeti modelul: un brad gol, verde, cu decoratiuni usoare incluse si/sau umplut cu zapada artificiala. Alegeti modele care sunt usor de asamblat.

Apoi, cautati modele cu o durata de viata de 5 pana la 10 ani, nu mai putin. Si nu uitati de urmarile: alegeti un brad de Craciun artificial care poate fi usor de depozitat.

Noutati viitoare

Pe masura ce trece timpul, brazii de Craciun artificiali vor deveni din ce in ce mai realisti, vor produce cu siguranta mirosuri reale de brad si vor fi si mai frumos decorati. Noile evolutii ar putea fi in sistemul de asamblare si depozitare, care va deveni si mai simplu si mai rapid. In ceea ce priveste ecologia, se asteapta ca viitorii brazi artificiali sa fie produsi cu mai mult respect pentru planeta si ca modelele fabricate sa ofere consumatorilor o durabilitate mai mare.

Alternative la bradul de Craciun artificial

Exista doua alternative la bradul de Craciun artificial. Primul este bradul clasic, natural. Aceasta este in continuare cea mai buna optiune si este cea la care apeleaza multi consumatori, conform comparatiilor.

Exista insa o alta alternativa care este in crestere de cativa ani: bradul de Craciun DIY. Internetul este plin de idei de brazi din crengi, lemn de deriva, carti, ghirlande, tesaturi, etc. Perfecta pentru a va personaliza complet bradul de Craciun, aceasta este cu siguranta cea mai ecologica alternativa, deoarece necesita reciclare, dar este si cea mai ieftina solutie.

Cum se decoreaza un brad de Craciun artificial alb?

Ca un brad verde, pentru ca albul poate fi combinat cu orice culoare: rosu, verde, argintiu, auriu, etc.

Cum depozitez un brad de Craciun artificial?

Dupa ce il utilizati, trebuie doar sa il puneti in ambalaj dupa ce l-ati demontat. Apoi depozitati-l intr-un loc racoros si uscat.

Cate ramuri ar trebui sa aiba un brad de Craciun artificial?

Depinde de modelul ales, dar trebuie sa stiti ca pentru un brad cu o inaltime de 180 cm, exista aproximativ 500 de ramuri. Pentru cele mai bune rezultate, alegeti modele cu un numar mare de ramuri.

Cat costa un brad de Craciun artificial?

Modelele entry-level costa in jur de 250 de lei, dar acesti brazi artificiali de Craciun nu sunt neaparat frumosi sau realiste.

Cum intretin un brad de Craciun artificial alb?

Daca bradul pe care il alegeti este 100% flocat, va trebui sa inlocuiti zapada artificiala din cand in cand, deoarece frecarea poate face ca aceasta sa dispara in timp.

Cum se monteaza un brad de Craciun artificial?

Brazii sunt furnizati cu instructiuni de asamblare destul de simple. Trebuie doar sa urmati instructiunile.

Cum pot ascunde baza unui brad de Craciun artificial?

Ca si in cazul unui picior natural: ghirlande, hartie de impachetat, zapada falsa etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image