Nu ai ceas la mana, nu existi! Alegeti ceasul in functie de tinuta pe care o purtati..

0
ceas barbati

ceas barbati

Ceasurile sunt printre cele mai purtate accesorii de majoritatea barbatilor. Dar atunci cand folosim astfel de accesorii trebuie sa ne gandim si cu ce ne imbracam. Este important sa asortam ceasul cu tinuta noastra. Ceasul pe care il purtati spune multe depre personalitatea si gustul dumneavoastra. Motivul pentru care ceasurile sunt o astfel de reflectare puternica a unei persoane este faptul ca ele reprezinta o alegere constienta. In general, toata lumea de azi are un telefon mobil unde poate vedea cat est ora, dar un ceas reprezinta o alegere deliberata si declaratie de stil.

De aceea este important sa stiti cum sa va alegeti ceasul in functie de tinuta pe care o purtati

Purtarea accesoriilor potrivite poate face ca un costum sa va vina mai bine sau nu. Trebuie sa aveti in vedere cateva linii directoare in ceea ce priveste alegerea ceasului care sa se potriveasca cu tinuta.

Ca sa puteti alege ceasul istet, trebuie sa va asigurati ca atat hainele cat si casul sunt adecvate pentru ocazia pentru care le purtati. Un singur ceas nu se poate potrivi in orice ocazie: ca exista cel putin un moment in care un anumit ceas nu va fi adecvat evenimentului. Ceea ce trebuie sa stiti este ca exista o varietate incredibila de ceasuri pe piata si ca puteti afla daca un ceas este mai bun decat altul citind reviw-uri, prezentari si ratinguri din partea celor care au achizitionat deja acele modele. In acest mod veti economisi bani si veti putea face o alegere mai buna si mai inspirata.

Ceasul foarte elegant

Ceasurile elegante sunt in general caracterizate prin simplitate. Pentru ca simplitatea este ceva ce se obtine destul de greu, un ceas simplu dar sofisticat este cea mai buna optiune atunci cand trebuie sa purtati un costum. In functie de ocazie, un ceas elegant poate fi realizat din aur, aur alb sau argint pentru un eveniment mai luxos sau poate fi din contra colorat si cu o curea din piele si va arata in continuare destul de rafinat. Un ceas simplu elegant si colorat poate fi o pata de culoare pe care sa o adaugati unei tinute formale. Retineti totusi ca exista mai multe tipuri de haine formale: la frac nu ar trebui sa purtati niciodata ceas, dar cu un costum oficial puteti opta pentru un ceas elegant.

Asa cum am discutat despre ceasurile elegante, in aceeasi maniera trebuie sa va raportati la tinuta si atunci cand alegeti un ceas casual sau sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image