Multe persoane aleg sa inchirieze o motocicleta dintr-un oras strain, pentru a calatori si descoperi acel oras, tara sau regiune, iar acest lucru poate fi o aventura de neuitat, insa cu cateva conditii. Cu toate ca nu este foarte incitanta, crearea unui plan, pe hartie sau chiar si in minte poate sa ne salveze de diverse poveri, cum ar fi cea de a inapoia motocicleta dintr-un oras de la marginea tarii tocmai pana in centrul acesteia. Asadar, inainte de a va decide ca veti pleca intr-un tur si veti inchiria o motocicleta pentru acest lucru, este important sa planuiti ce bagaje veti lua cu dumneavoastra.
In acest sens trebuie sa luati cont de climatul zonelor pe care urmeaza sa le traversati, astfel incat daca zonele sunt mai reci va trebui probabil sa luati mai multe haine groase cu dumneavoastra ceea ce inseamna ca si volumul bagajului va creste considerabil. Pentru a putea face acest lucru este nevoie de o motocicleta cu un spatiu de depozitare mare. In afara de bagaje, pret si preturi suplimentare cea mai importanta alegere este cea a inchirierii unei anumite motociclete, iar pentru a face acest lucru este nevoie de mai mult timp decat ati crede.
Pretul, rating-ul sau simplele recenzii pe care niste motociclete le primesc nu sunt suficiente pentru a va decide asupra carui tip de motocicleta sa o inchiriati pentru turul dumneavoastra, intrucat fiecare persoana difera de alta, si fiecare tur poate sa difere de altul. Asadar, daca va orientati doar dupa pret, sau recenzii cand inchiriati o motocicleta aveti un risc mai mare sa va treziti ca nu aveti spatiu suficient pentru toate bagajele dumneavoastra, si ca trebuie sa renuntati la unele obiecte, lucru care nu este nicidecum placut.
Asadar, alte criterii mai valide sunt tipul de calatorie, daca faceti turul singur sau cu inca o alta o persoana, cate zile si cati kilometri planuiti sa parcurgeti in calatoria dumeneavoastra, ce tip de asigurare va este oferita de catre companie si altele. Daca ar fi sa le luam pe rand, primul criteriu de selectie a unei motociclete pe care urmeaza sa o inchiriati este daca sunt prevazute cu spatiu pentru pasager sau nu, apoi daca ofera un confort acceptabil mai ales daca va decideti sa calatoriti mai multe zile la rand pe sosea. In plus, chiar daca va decideti sa calatoriti impreuna cu un pasager sau nu, este intotdeauna mai sigur sa optati pentru inchirierea unei motociclete cu un spatiu mai mare de depozitare, intrucat cine dintre noi nu aduce cu sine mai multe bagaje decat ar avea nevoie in mod normal pentru o calatorie pe motocicleta.
In concluzie, pretul si parerile altora care au fost in astfel de calatorii nu sunt singurele criterii de care trebuie sa tineti cont atunci cand va decideti sa mergeti intr-un tur cu o motocicleta inchiriata in Bucuresti, Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image