Papusa Voodoo a sefului, cea mai mare trasnaie la birou

0

Vrei sau nu vrei sa admiti, seful uneori iti poate da batai de cap. Apeluri prea dese, mult prea multe indatoriri si totul contra cronometru. Hmm… este momentul sa “ii platesti cu aceeasi moneda”. Cum ai putea face asta fara sa fii concediat? Buna intrebare!

Raspunsul este mai simplu decat ai credea: cu o papusa Voodoo. Da, da! Acum ai ocazia perfecta sa te razbuni pe cel ce te streseaza deseori la job. Papusa Voodoo este o inovatie in domeniul cadourilor, numarandu-se printre cele mai trasnite cadouri pentru sefi.

Un cadou cu adevarat amuzant

Daca te afli in cautarea unui dar pentru colegul tau de birou, atunci cred ca ai descoperit reteta succesului. Papusa Voodoo este modalitatea perfecta prin care ii poti aduce zambetul pe buze celui cu care imparti atat momentele fericite, cat si cele mai putin fericite. De cele din urma este responsabil deseori seful tau, nu-i asa? Desi cantareste doar 95 de grame, micul accesoriu haios are un rol esential in procesul de relaxare.

Cand te enerveaza seful, iei papusa si infigi acul acolo unde..ar putea sa il doara cel mai tare. Cadourile haioase sunt de nelipsit in orice spatiu, chiar si la locul de munca. Anima-le zilele lungi ale colegilor tai si fii cat se poate de inventiv cand vine vorba de cadouri. Cine se aseamana, se aduna! Colegii ti-au devenit totodata si prieteni, fiindu-ti mereu alaturi in momentele de criza cand “indicatiile” sefului par sa nu se mai termine. Stiai ca obiectul este prevazut si cu instructiuni de folosire? Acesta vine “la pachet” cu cateva mesaje motivationale, numai bune de pus in aplicare.

Distractie, chiar si la locul de munca

Desi esti cat se poate de implicat in profesia ta, asta nu inseamna ca nu exista momente cand iti doresti sa pui totul pe pauza, pret de cateva clipe. Atitudinea autoritara a sefului te enerveaza deseori? Bun venit in lumea adultilor! Pentru astfel de clipe este conceputa papusa Voodoo pe care o gasesti in magazinul Mindblower.ro de cadouri speciale. Este vorba despre un obiect ce te ajuta sa iti descarci nervii si sa o iei de la capat, cu o atitudine mult mai pozitiva. Fie ca alegi un cadou pentru tine sau pentru colegii de la birou, nu te vei putea abtine din ras atunci cand vei vedea produsul.

De aceeasi parere vor fi si ei, iar voia buna si amuzamentul se vor resimti in orice colt al institutiei unde iti desfasori activitatea. Stii cum se zice? Acolo unde este energie pozitiva, totul merge ca pe roate! Spre multumirea sefului ce se asteapta la performante zilnice din partea ta. Ramane doar intrebare: “Sunt suficiente ace in pachet sau trebuie sa mai achizitionezi tu separat o duzina?”

Avand in vedere faptul ca papusa Voodoo are dimensiuni destul de mici, poate fi ascunsa foarte repede cand seful intra pe usa, pregatit sa iti ofere cateva sarcini noi. Doar nu te gandeai ca ai timp liber, nu-i asa? O ascunzi repede in sertar si te gandesti doar unde sa “il lovesti”. Daca nu te-a enervat inca, “loveste-l” preventiv! Nu se stie niciodata cand isi da arama pe fata.

Uita de stres cu papusa Voodoo

In societatea moderna, te confrunti deseori cu un real inconvenient: stresul. De cele mai multe ori, resimti tensiunea mai ales pe durata orelor de lucru, cand apar situatii neprevazute. Cum seful nu este cel mai bun prieten al tau, uneori nu face decat sa iti accentuez starile. Totusi, asta nu inseamna ca nu poti avea un aliat de nadejde.

Papusa Voodoo te va acompania si in momentele in care nimic nu pare sa decurga conform asteptarilor. Haios si relaxant in acelasi timp. Asa ar putea fi considerat a fi acest produs, ce nu poate decat sa iti aduca zambetul pe buze, la simpla sa vedere.

Asadar, ai gasit varianta prin care iti poti “rasplati” seful pentru atitudinea sa. Nu lua totul in serios! Momentele vin si pleaca, insa cu siguranta papusa Voodoo te va insoti o lunga perioada de timp. Scoate asul din maneca si fa-i fata sefului tau! Bine, ai grija sa nu te vada..totusi. Pentru ca da! Ai nevoie in continuare de job! Nervii vin si trec, insa salariul ar trebui sa fie constant, nu-i asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image