3 ocazii la care poti darui o icoana

0

Icoanele sunt una dintre cele mai simple si versatile idei de cadouri. Orice popor are la baza intemeierii lor o istorie bazata pe sacrificiu si revolutie religioasa. De aceea, peste 80% din populatia vremurilor trecute, cat si cea de actualitate, imbratiseaza credinta cu dragoste si incredere, slujind  valorile pe care Biserica le transmite de sute de ani in randul enoriasilor. Exista zeci de situatii in care se pot integra cu usurinta astfel de cadouri icoane de argint, multe dintre ele neimaginabile de catre multi dintre cei care daruiesc cadouri inspirate cu periodicitate.

Daca esti in pana de idei sau esti in cautarea unor idei inspirate de cadou pentru evenimentul si/sau ocaziile viitoare, hai sa afli in ce situatii poti apela la icoane din argint pe care sa le daruiesti celor dragi.

3 ocazii la care poti oferi in dar o icoana din argint

1. Nunta

Pentru copiii care au facut un pas maret si si-au dobandit in mod oficial statutul de familie prin sfanta taina a casatoriei, alegerea unei icoane de argint reprezinta o idee senzationala de cadou. Un astfel de cadou oferit in ziua nuntii nu are neaparat o semnificatie financiara ridicata, ci indeosebi una spirituala prin care le transmiti proaspetilor miri toate urarile de bine si le daruiesti simbolul luminii divine care sa le daruiasca pace, intelegere si o familie implinita si unita mult timp de acum incolo.

2. Aniversare

Este posibil ca cei tineri sa nu aprecieze la adevarata lui valoare un astfel de cadou, insa cu siguranta vei avea un succes garantat daca vei oferi o icoana din argint cadou pentru aniversarea casatoriei de aur, argint sau bronz a parintilor sau a bunicilor. Totodata o poti oferi tuturor celor care trec de categoria de varsta 25-30 plus, in dar pentru ziua lor de nastere. Cu siguranta vor cunoaste semnificatia si valoarea acestui cadou.

3. Cadou de casa noua

Cand proaspat casatoritii aleg sa se mute la casa lor, toti invitatii la nunta sau la petrecerea de casa noua vor opta pentru lucruri utile pe care sa le integreze in noua casa si care sa le vina de folos la odihna, in indeplinirea atributiilor casnice, la cresterea copiilor etc. Insa, din orice casa unde exista un cuplu religios n-ar trebui sa lipseasca cel putin o astfel de icoana din argint care sa aduca orice casa noua pe fagasul unei case traditionale, unde domina credinta fata de Dumnezeu.

Iar daca pur si simplu nu exista in perioada urmatoare nicio astfel de ocazie sau un eveniment cu adevarat special, de dimensiunea celor mentionate anterior, insa iti doresti un cadou diferit si special, poti in continuare sa adaugi pe lista ta de idei de cadouri o icoana sau accesorii cu semnificatie bisericeasca.

Traditia spune ca inainte de a oferi un astfel de cadou e recomandat ca el sa treaca prin mainile unui preot, care sa sfinteasca si sa ofere acestui cadou o incarcatura energetica pozitiva, ce va avea cu adevarat sa mentina un echilibru moral si spiritual in familie, dar si sa pastreze traditia religioasa transmisa prin grai viu de la o generatie la alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image