Cum pot geamurile termopan sa reduca pierderea de caldura din locuinta dumneavoastra?

0
Ferestre termopan Rehau

Ferestre termopan Rehau

Termopanele sunt fabricate din doua straturi de sticla cu o cavitate intre ele. Cavitatea este umpluta cu aer sau gaz si serveste la izolarea fonica a locuinte dumneavoastra, precum si la prevenirea scurgerilor de caldura. Dar, cat de eficiente sunt termopanele pentru a preveni pierderile de caldura? Si cum functioneaza ele?

Izolare imbunatatita cu geamuri termopan

Aerul sau gazul din interiorul unitatii de geam dublu actioneaza ca un izolator. Desi acest lucru nu impiedica scurgerea completa a caldurii, se reduce semnificativ cantitatea de caldura pierduta prin ferestre.

In plus, pentru ca distanta de aer este ingusta, aerul are mai putin spatiu pentru a circula in jurul unitatii, ceea ce insemna ca, de asemenea, se pierde mai putina caldura prin convectie. Un termopan dublu eficient poate insemna o reducere a caldurii cu pana la 54 – 64% din casa.

E-coating reflectorizant

La fel ca si proprietatile de izolare imbunatatite ale geamurilor termopan, unele ferestre sunt disponibile cu o pelicula reflectorizanta e-coating, pe partea interioara. Aceasta ofera un avantaj suplimentar de a mentine caldura in interior. Sticla traditionala este un conductor de caldura, ceea ce inseamna ca va transfera rapid caldura in aerul mai rece din exterior. Cu o acoperire e-coating, sticla nu conduce caldura si, in consecinta, pastreaza interiorul casei tale mai cald.

– Controlul temperaturii

Proprietatile de izolare ale geamurilor termopan functioneaza in ambele moduri. Acest lucru inseamna ca vara va veti bucura de un interior mai racoros, iar iarna va veti bucura de o casa mai calduroasa. Transferul de caldura din aerul cald din extrior este redus semnificativ de stratul izolant de aer sau de gaz din interiorul unitatii geamului, ceea ce inseamna ca va puteti bucura de un control mai eficient al temperaturii din casa dumneavoastra.

Pentru a afla cum va pot ajuta ferestrele termopan rehau sa va pastrati casa mai calduroasa, va invitam sa va uitati peste gama noastra de ferestre cu geam termopan chiar azi.

Geamuri termopan disponibile la rehau-termopane.ro

Avem mai multe stiluri de termopane pentru locuinta dumneavoastra. Unele din cele mai ieftine optiuni sunt termopanele Weiss profil 3 camere – 60 mm si 5 camere – 72 mm.

Profilele weiss 3 camere – 60 mm ofera o izolare termica si fonica extrem de buna. Aspectul rotund si rafinat al profilelor din PVC contureaza un geam stilat, perfect pentru cladirile moderne. La noi aveti posibilitatea de a alege fintr-o gama foarte variata de folii, texturi ce imita lemnul si care ofera confort si desavarsesc interiorul locuintei.

 Profilele weiss 3 camere – 60 mm au o latime constructiva a tocului de 60 mm, cea vizibila fiind de 57 mm. Daca  aveti nevoie de ajutor in alegerea profilelor potrivite de termopane, noi va putem oferi consultanta gratuita. Avand o experienta de mai multi ani pe piata de termopane, specialistii nostri cunosc deja aspecte practice si functionale ce tin de montarea si comportamentul in timp al geamurilor termopan. Practic noi putem fabrica si monta la cerere orice fel de tamplarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image