CORONAVIRUS: Mesaj infiorator de pe patul de spital: „Doamne, parcă am cioburi în plămâni! Nu pot respira fără aceste aparate”

0

„Ce coronavirus? E fake” – asta spun oamenii pe retelele de socializare, insa cand vor vedea aceasta filmare cu siguranta se vor gandi de 10 ori inainte sa iasa pe strada.

Femeia din filmare are doar 39 de ani si este mama a doi copii. Este recunoscuta pentru stilul de viata foarte sanatos.

„Când ai coronavirus e ca și cum ai avea cioburi în plămâni, fiecare respirație e o luptă”, a spus ea, conform Metro.co.uk.

„Sunt la terapie intensivă și nu pot respira fără aceste aparate”

„Oricine se gândește să-și asume vreun risc trebuie doar să se uite la mine. Sunt la terapie intensivă și nu pot respira fără aceste aparate. Am o branulă aici, o altă branulă aici și un cateter. Am pierdut numărul zilelor de când sunt pe patul ăsta.

Dacă mai fumează cineva, abandonați țigările, pentru că, vă spun de-acum, aveți nevoie de plămâni sănătoși pentru a lupta cu această boală. Și, vă rog, niciunul dintre voi să nu-și asume vreun risc!

Când am fost internată la terapie intensivă, inițial medicii au dorit să apeleze la sedare și să mă țină în intubație, deoarece corpul meu era serios afectat. Din fericire, am fost ținută trează, dar am avut nevoie de șase litri de oxigen. Acum, pentru că sunt pe drumul cel bun, am nevoie doar de un litru” a spus femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image