Critici dure pentru Bogdan Ioan, castigatorul „Vocea Romaniei 2018”

0

Una dintre aceste descoperiri a fost cântărețul român Bogdan Ioan, câștigător al Vocii României 2018. Muzicianul amator, s-a descurcat cu diferitele stiluri – de la muzica lui Michael Jackson, la muzica electronică și de la pop la rock. El a adus sala în isterie, cu performanța piesei ”Earth Song” a regelui Michael Jackson.

Într-una dintre cele mai populare emisiuni TV din lume – Vocea României, puteți găsi adesea cântăreți incredibil de talentați. Printre acestea sunt și voci reale, care aduc lacrimi nu numai fanilor, ci și juriului profesionist al competiției.


Audiții pe nevăzute

Din  prima secundă a audiției pe nevăzute, toți cei patru antrenori s-au întors și au admirat performanța acestui tânăr cu voce frumoasă. Fetele din juriu, Andra și Irina, au rămas uimite de admirație, iar băieții, Smiley și Tudor s-au ridicat și au dat mâna cu el. Nici sala nu a rămas indiferentă, stând în picioare și ovaționând timp de câteva minute.

După ce Bogdan a câștigat Vocea României, așa cum se întâmplă de fiecare dată, au existat păreri pro și contra, iar o finală precum Vocea, are toate ingredientele necesare unei dispute. 


Comentarii utilizatori Facebook

Concurent care a făcut parte din echipa lui Smiley și care a ieșit câștigătorul acestei ediții, a declanșat un val de nemulțumiri pe pagina de Facebook a emisiunii. Iată câteva dintre aceste comentarii: 

Bianca: Felicitări câștigătorului, însă nu cred că acest clasament final a redat adevăratul câștigător al concursului. Poate cea mai puternică voce a concursului să iasă pe primul loc? Bogdan are talent, dar nu cred că merita să câștige acest concurs. 

Marius Daniel: A câștigat o voce care a avut câteva momente bune în detrimentul unora care au fost constant excepționale. 

Acestea sunt câteva dintre comentariile făcute de utilizatorii Facebook. 

La audiții pe nevăzute a mai participat și unul dintre participanții grupului moldovean „Brio Sonores”. Vitaly Machunsky a interpretat piesa „Notre Dame de Paris” și a făcut-o atât de bine. Încântați, toți membrii juriului s-au întors la audiții pe nevăzute, iar Smiley a fost cel dintâi.

„Mamă, mamă, cât de frumoasă! – a spus el, iar Andra l-a comparat pe Vitaly cu Aurelian Andreescu.

O bătălie reală s-a desfășurat în spatele interpretului- toți membrii juriului au dorit să  aibă un artist în echipa lui. Irina Rimesh, de asemenea, o cântăreață din Moldova,  a fost sigură că Vitaly se va alătura ei. Însă, tânărul l-a ales pe Smiley. Crezi că a făcut alegerea potrivită?




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image