Iulia Albu, critică la adresa Marinei Almășan: ”Toleranță 0 la porcării”

Cunoscutul designer Iulia Albu, a criticat-o dur pe Marina Almășan, după ce aceasta din urmă, a apărut în fotografii făcute într-o gospodărie din Maramureș. Se știe că în Maramureș Ignatul este mai devreme, iar Marina participa la acest ritual de tăiere a porcilor. De asemenea, în colimatoriul Iuliei au mai intrat și alte vedete, precum Lavinia Pîrva, pianul Andreei Marin, Octavia Geamănu, Andreea Raicu și Carmen Tănase.

Fotografiile prezentate de Marina Almășan, au dus la comentarii dure din partea Iuliei Albu: ”Selfie cu scroafa (Cum? Este porc?!)”. După postarea articolului, Iulia Albu, i-a rugat pe internauți să lase un comentariu, în care să precizeze în care parte este Marina și în care porcul. Iată ce a scris fashionista: ”Eu am toleranță la PORCării în general, nu doar de Crăciun. Mi se pare stupid, urât și vomitiv (aha, acesta este un cuvânt care îmi place) să te pozezi în acest fel, tu pretinzându-se în general, dar mai ales în special, o mare doamnă. Deși, mărturisesc că îmi este greu să identific porcul din imagine… Lăsați un comentariu mai jos în care să-mi scrieți cine este doamna și cine este porcul. Vă pupă cu drag și drac, Domnița de Alba”.


”Mă surprinde foarte tare…”

Iată și ce a spus Iulia Albu despre celebra actriță Carmen Tănase: ”Mă surprinde foarte tare Carmen Tănase și cât de nesperată această abordare instagramistă mai rar întâlnită în generația actriței… Și apreciem că doamna nu folosește pungi din plastic, în caz contrar nu vrem să ne închipuim prin ce ar fi trecut biata pisică.”

Comentariile pentru Lavinia Pîrva sunt următoarele: ”Lavinia Pîrva cântă la pianul Andreei Marin. Desigur, nu știu sigur dacă este exact același pentru că, să fim serioși, eu nu am fost niciodată în casa Andreei Marin (încă) și nici nu am cântat la pianul lui Ștefan Bănică Jr. (și nici nu intenționez).”

Și… despre Octavia Geamănu, a spus următoarele: ”Octavia Geamănu s-a lăsat de pateu la schimbător  și s-a apucat de șosete. Dacă Octavia își dorește să rămână în casă până la primăvară… nu avem nimic împotrivă”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *