Mama lui Dan Bălan a donat obiecte de valoare

Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, mai câștigă și din închirierea unui apartament, pe lângă concerte și prezentările evenimentelor. Ludmila Bălan are 60 de ani, însă aceasta nu își arată vârsta. Cu o siluetă de invidiat, artista deseori a fost confundată cu iubita fiului său. Ludmila Bălan este născută în Republica Moldova, însă de ceva timp locuiește în București, unde mai are și afaceri pe lângă profesia de artist.

Își renovează des casa

De puțin timp, artista și-a renovat apartamentul pe care nu l-a mai folosea de mult timp. Donația de mobilier și alte obiecte de valoare din casă nu reprezintă nicio surpriză pentru nimeni, deoarece aceasta are obiceiul de a dona diverse obiecte din locuință, ori de câte ori își renovează casa, și, o face destul de des.

Siluetă de invidiat

Silueta și-o menține cu sala de sport și și-o pune în valoare cu articole vestimentare mulate pe corp. Mănâncă două mese pe zi, nu ține diete și este foarte pofticioasă. Despre silueta ei de invidiat, Ludmila a spus următoarele: ” trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea. E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin”. Despre aspectul ei tânăr, deseori s-au făcut speculații, cum că și-ar fi făcut operații estetice. Artista nu a susținut acest lucru, dar nici nu a infirmat.

I se spune tanti Ludmila la evenimente pentru copii

Deseori i se spune tanti Ludmila, atunci când prezintă evenimente pentru copii. Este foarte solicitată pentru diverse evenimente, atât ca moderatoare, cât și ca artistă. Deși relația dintre mamă și fiu este foarte apropiată, niciodată nu vin împreună la evenimente. Fiecare are viața lui, așa cum este și normal, obișnuiesc să își spună orice, îi dă sfaturi fiului ei și se roagă pentru el, așa cum o face orice mamă care își iubește copilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *