Ilinca Vandici împreună cu soțul ei, se gândesc să-și mărească familia

Ilinca Vandici și soțul ei Andrei Neacșu se gândesc că a venit momentul să-i ofere lui Zilan, fiul lor, un frățior sau o surioară. Când se va întâmpla acest lucru? Cei doi speră să se întâmple în 2019, însă totul trebuie să se împlinească natural, fără a forța lucrurile.

La vară, Zilan împlinește doi anișori

Ținând cont de faptul că la vară Zilan împlinește doi anișori, Ilinca, spune că a venit momentul să mai facă un copilaș. Iată ce spune prezentatoarea:
„Având în vedere că sărbătorile de iarnă vin cu o anumită stare, cu o energie și căldură aparte, mi-am dat seama, de când în viața noastră a intrat Zian, cât de bine i-ar fi cu un frățior sau o surioară alături. Suntem la al doilea Crăciun împreună, în trei, și este absolut fabulos”.

Ocupată cu noul sezon ”Bravo, ai stil!”

Noul sezon ”Bravo, ai stil!” începe pe 31 decembrie 2018. În acest caz, sunt puține șanse să intre în noul an în formulă mărită. „Eu și soțul meu, Andrei, nu am programat absolut nimic, mai ales că în perioada următoare voi fi foarte ocupată cu noul sezon, cel de-al cincilea, ”Bravo, ai stil!” 

Pregătită pentru cel de-al doilea copil

„Pot să mă declar cunoscătoare în tot ce înseamnă sarcina, nașterea și grija față de bebeluș și, chiar dacă la început a fost puțin mai complicat, fiind primul nostru copil, am trecut cu brio peste toate etapele de până acum. Prin urmare, cred că sunt pregătită și pentru cel de-al doilea copil”
a declarat prezentatoarea.

„Putem face și o paralelă, dacă vreți, cu show-ul pe care îl prezint. Dacă la primul sezon am avut emoții uriașe, la al doilea am reușit să mă adaptez mai ușor, pentru că îmi intrasem în ritm. Știam exact ce trebuie făcut, lucrurile au venit de la sine” a mai spus vedeta TV.

Își dorește o fetiță

„Sunt o persoană foarte organizată și cerebrală și, având deja experiență, totul va merge ca pe roate pentru un viitor bebeluș. Cred că ne vom descurca de minune. În ce privește sexul copilului, cred că ar fi interesant să avem o fetiță. Acum, că știm ce înseamnă să avem un băiețel, dar, în final, nu contează. Bebe să fie sănătos, că noi vom fi fericiți”. 

1 thought on “Ilinca Vandici împreună cu soțul ei, se gândesc să-și mărească familia

  1. este unul dintre cuplurile mele preferate din showbiz. Sper sa facem cunostinta cu noul membru al familiei cat de curand <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *