Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV

0

Mihaela Rădulescu va prezenta noul sezon ”Ferma vedetelor”. După ce s-a retras de la emisiunea ”Românii au talent”, lăsând locul lui Mihai Petre, Mihaela a acceptat rolul de prezentatoare la emisiunea ”Ferma”. Această emisiune nu este alta decât,  vechea variantă a fermei vedetelor. 

De asemenea, ”Ferma vedetelor” se transformă în ”Ferma”, iar Mihaela va ocupa locul Monicăi Bârlădeanu. Alături de ea, va prezenta Cristian Bozgan, specialist în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. 

Noul format al emisiunii ”Ferma”, va avea participanți din toate mediile sociale și de diferite profesii. Astfel, formatul emisiunii ”Ferma vedetelor” în care erau participante doar vedete, a fost schimbat. Cei 18 participanți vor fi cazați pe timpul iernii, într-o zonă izolată din munți. Aceștia vor trebui să lupte cu curaj pentru a supraviețui condițiilor extreme și provocărilor. 


Multe emoții și multe surprize

De data aceasta, probele cu care se vor confrunta concurenții vor fi mult mai intense.  Telespectatorii se vor bucura de mult mai multe surprize. Emoțiile nu vor lipsi, și, cu siguranță, vor fi mult mai puternice, grație condițiilor extreme, cărora concurenții vor trebui să le facă față. Locația fermei va fi undeva în munții din România, și nu numai pe timpul iernii. De asemenea, în cadrul acestui show televizat, concurenții vor putea să-și testeze limitele, în speranța de a câștiga marele premiu. 

Iată ce a declarat Mihaela Rădulescu: „Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o … nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață”.

Iată ce a declarat Cristian Bozgan, noul coprezentator:  “Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura…sau pe mine!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image