Blugii sunt un element esential in garderoba fiecarei femei, insa dat faptului ca sunt atat de populari, exista atat de multe modele si stiluri pe piata, iar cumparatorii se simt de multe ori coplesiti atunci cand se afla in cautarea perechii perfecte de blugi. Daca sunteti confuz de toate alegerile disponibile, e timpul pentru a restrange optiunile si a o lua cu inceputul. Odata ce stii ce taieturi si stiluri se potrivesc tipului de corp, este mai usor sa identifica marca de blugi perfecta pentru tine.
Cei mai buni jeansi pentru un corp clepsidra

Daca ai un bust plin si curbele inferioare mai mici, cu o talie mai mica, ti s-ar potrivi o pereche de blugi evazati. Aceasta silueta, stransa pe coapse si larga de la genunchi in jos, va maguleste deoarece fundul mai larg echilibreaza soldurile generoase, in timp ce talia evidentiata arata tot ce ai mai bun. Pentru a flata silueta feminina, alege un magazin cu blugi evazati, proiectati special pentru a se potrivi unui corp curbat. Multi designeri ofera acest stil, cu caracteristici diverse, de betelie conturata, o crestere mai mare in fata si o multime de elastic in tesatura denimului, pentru a netezi liniile corpului si a scoate in evidenta curbele sexy.

Ce sa eviti: Stai departe de blugii fara material elestic, ai nevoie de el pentru a ajuta ca blugii sa urmeze curbele si pentru a evita largirea in zona taliei. Daca va place aspectul de blugi skinny, mergeti mai departe si incercati-i, dar cautati un stil care este din material subtire si evitati orice incarcaturi sau decolorarea la solduri, acest lucru putand extinde corpul vizual.

Cei mai buni jeansi pentru un corp tip para 

Femeile cu silueta in forma de para vor arata excelent in blugi care alungesc picioarele si le flateaza posteriorul. Daca esti mai plina pe solduri, dar ai coapsele mai mici deasupra taliei, alege un jeans care sa creeze iluzia de alungire, o linie continua de la solduri la tivuri. Acest tip de jeans sofisticat este proiectat pentru a imita pantalonii traditionali, cu o betelie larga, o potrivire confortabila in partea din spate, cu buzunare si picioare largi, astfel incat sa aduca usor stilului de lucru, precum si uzurii casual. Daca esti o silueta para care iubeste aspectul de blugi skinny, alegii pe cei falsi cu piciorul drept. Acestia sunt croiti pentru a crea o silueta subtire, care va arata skinny pe un corp in forma de para.

Evita denimul usor prespalat care atrage atentia asupra partilor mai mari ale corpului si opteaza pentru blugi de culoare inchisa in schimb. De asemenea, fii atenta la dimensiunea buzunarului de la spate. Buzunarele mari flateaza un posterior amplu, in timp ce cele mai mici fac spatele sa arate mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image