Steaua – Chelsea pe 7 martie 2013: transmis live si online de la ora 20:00

2

Steaua ne-a facut mandrii ca suntem Romani, Steaua a intrecut toate limitele si sau calificat dupa un meci infernal cu echipa Ajax, Steaua a vandut toate biletele pentru meciul de pe 7 martie 2013 de pe national arena, pentru cei care nu au apucat sa cumpere un bilet il pot vedea si la televizor.

Steaua – Chelsea se transmite pe PRO TV, pe 7 martie 2013 de la orele 20:00, asadar nu mai trebuie sa cautati pe net diverse link-uri si tampenii pentru ca pro tv este prins in toata romania.

 Daca sunteti din strainatate nu aveti decat sa va faceti un cont pe voyo, alta solutie nu stiu daca o sa mai fie la momentul respectiv.

Cred ca o sa fie un infern pe national arena, cu 50 de mii de fani in spate, steaua poate castiga o partida cu o echipa mare dar cu mici dificultati ale momentului, adica odata ce nu sunt in Champions League poate fi o echipa de batut.

Este cel mai asteptat meci din ultimii 10 ani, probabil daca aveam un stadion de 300 de mii de persoane cu siguranta se vindeau toate biletele. Faza este ca multi din cei care au cumparat bilete sunt bisnitari si acum le speculeaza la un supra pret.

Daca aveti un pronostic pentru meciul Steaua – Chelsea va rog sa-l spuneti.

2 thoughts on “Steaua – Chelsea pe 7 martie 2013: transmis live si online de la ora 20:00

  1. Pronosticul meu este de Steaua-Chealsea 3-1(1-0 la pauza).Simt ca echipa adversa va fi incurcata de stilul de joc al Stelei care nu este chiar asa de alert si ei sunt obisnuiti cu viteza.De obicei echipa mai inceata impune ritmul.
    Multumesc,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image