Cat costa achizitionarea unei vile mamaia nord?

0
Ideea de a avea o casa de vacanta este tot mai des agreata de investitori si de micii proprietari care observa avantajele numeroase ale acestui lucru. Cei care iubesc marea si nu concep sa treca anul fara sa petreaca cel putin o luna- doua la mare vad in achizitonarea unei vile mamaia nord o oportunitate excelenta de a-si indepli visul. In general cei care opteaza pentru cumpararea unei vile mamaia nord dispun de veniturile necesare pentru a achita integral pretul de vanzare, insa nu este exclus ca o parte din investitori sau proprietari sa mearga pe calea imprumutului bancar. 
Indiferent de situatie cea mai frecventa intrebare atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei vile mamaia nord este legata de pretul de vanzare. De aceea, in acest articol vom discuta despre cateva optiuni de casa de vacanta in cea mai noua si moderna statiune de pe litoralul romanesc, zona de nord a statiunii Mamaia, din Constanta. 
Consultand cel mai mare portal imobiliar de apartamente la cheie, case si vile mamaia nord, complexe rezidentiale ne vom face rapid o idee despre ce inseamna sa investesti intr-o resedinta de vacanta la mare. In primul rand trebuie sa stiti ca alegand acest portal de vanzare a imobilelor din Mamaia Nord nu veti plati comision indiferent de proprietatea care va intereseaza. Exista mai multe variante din care puteti alege in functie de buget, interes si preferinte. 
Doua optiuni de vile mamaia nord
1. Vile mamaia nord cu teren de 600mp. O astfel de vila costa 180 000 euro si reprezinta o adevarata ocazie pentru cei care cauta de multa vreme o oferta buna de casa de vacanta la mare. Casa are parter si etaj si a fost finalizata in 2007 din materiale de foarte buna calitate. Sufrageria este spatioasa, bucataria include o camara, in interior exista doua bai si doua dormitoare, cu dressing aferent. Curtea exterioara este foarte frumos amenajata cu vegetatie luxurianta, alaturi de un loc de parcare care este acoperit si mai multe anexe pentru depozitarea lucrurilor. Pentru seri relaxante puteti folosi bucataria de vasa si terasa cu gratar si chiuveta. In apropierea sa, la aproximativ 2 km se afla cluburile Fratelli, atat de cautate in sezonul estival. 
2. Vile mamaia nord la cheie. O astfel de casa realizata la cele mai inalte standarde si dotata cu facilitati de ultima generatie costa 295 000 euro. Este o vila formata din parter si etaj construita in 2011 cu o structura foarte rezistanta si bine izolata termic. Terenul are o suprafata de 435 mp, suprafata desfasurata a casei este de 215 mp plus terasele si balcoanele de 50mp. Asemenea vile mamaia nord sunt gandite pentru familii numeroase sau persoane care iubesc sa petreaca alaturi de prieteni in serile lungi de vara, in apropierea marii. Compartimentarea vilei mamaia nord este una functionala, iar spatiile din interior si exterior sunt generoase. La etaj exista trei dormitoare mari, doua bai si doua balcoane. 
Cel mai mare portal de imobiliare pune la dispozitia investitorilor, turistilor si persoanelor interesanta de cumpararea unei vile mamaia nord mai multe optiuni avantajoase. Profitati de acestea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image