Trec pe strada din ce in ce mai putine fete vesele. Oamenii au greutati, suferinte fizice si psihice apasatoare, dureri spirituale, de aceea reprezinta un adevarat succes sa faci lumea sa zambeasca sau sa rada in hohote prin intermediul unor tricouri funny.

 Acum nu se mai spune tricou pentru barbati de exemplu. Stiati asta? Se spune “Tricou cu oaie”. Este mai simplu sa spui:
-Mai, tu ala cu oaie, vino sa ma ajuti sa imping masina!
Iar lumea se uita mirata si nu vede oaia decat desenata pe tricou.
Cate mesaje haioase nu sunt pe tricourile personalizate de Tricouri-misto.ro! De pilda amatorii de bere pot sa se afiseze cu:”Bautor autorizat de bere caut sponsorizare”.
Despre ce fac minorii in ilegalitate va puteti imagina dupa ce cititi mesajul funny:”18 acum pot sa fac legal ce faceam inca de la 14.”

Ei, da sunt momente cand barbatii refuza sa gandeasca, mai ales cand femeile ii bat la cap: “Hai, recunoaste ca ai gresit! Este cel mai intelept sa-mi ceri iertare! Cum zici ca faci rost de bani sa-mi iei rochie noua pentru Revelion?” Atunci, cel intelept cedeaza si ia un tricou care arata explicit ca si creierul isi ia din cand in cand vacanta.
Nepasarea poate fi manifestata exact prin expresiile care circula in lume: “Ma doare la bascheti”, “Ma doare la banana”, “Pana mea” si pentru cititorii pudici bascheti, banana si pana sunt numai desenate ca sa nu se gandeasca la lucruri scandaloase.
“I’m loving it” poate fi un tricou cu adevarat “scandalos” pentru cei care vad bine, iar multi dintre cei cu ochelari se vor apropia sa vada ce-i place celui care poarta o asemenea piesa, apoi vor pleca inchinandu-se, desi, haideti sa fim sinceri asta ne place tuturor barbatilor.

Numai un “Desteptozaur” va purta tricouri 100% din bumbac a caror imprimare dureza cat tesatura. Ele se muleaza perfect pe patratelele purtatorului si isi pastreaza aspectul mult timp. Ei, da se poarta cravata si la tricou, iar lumea va izbucni in ras la vederea imaginii haioase, dar ce va zice de cel care isi imprima streangul pe tricou? Sa porti un tricou cu streang este o forma de etalare a curajului masculin, mai ales daca esti insurat, fiindca insuratoare este echivalenta in viziunea multora cu “a-ti pune streangul de gat”.
Secera si ciocanul sunt doua simboluri dublu interpretabile si haioase numai cand sunt imprimate pe tricouri. Si un tanc desenat pe piept poate masca o injuratura, adresata la nevoie nevestei si care o afecteaza putin si pe soacra.

De ce asteapta unii cu nerabdare sa faca 18 (ani)? Raspunsul il gasim tot pe tricourile cu mesaje haioase: “Abia astept sa fac 69.”
Tricourile cu mesaje funny au explicatii pentru orice: de ce sunt singuri barbatii buni, de ce sa nu furam, ce doreste un barbat cinstit (68 si raman dator)…
Pe langa faptul ca arata fantastic aceste tricouri, mesajele lor alunga crisparea si ingrijorarile care o cauzeaza fie chiar si pentru cateva minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image