Mancare pentru caini la cele mai bune preturi!

1

Probabil o sa ajungeti la acesta postare direct din google si va intereseaza strict „mancare caini„. Mancarea pentru caini a devenit foarte importanta pentru a avea un caine sanatos cu o durata de viata mult mai indelungata fata de un caine care mancanca numai poracarii.

Prima mancare despre care vreau sa va vorbesc este orijen care este singura hrana adecvata biologic nevoilor nutritionale ale cainilor. Aceasta hrana contine 80 % carne de peste, 20 % fructe si legume iar cel mai important este ca nu contine gluten. Pretul este destul de acceptabil, pentru 7 kg nu trebuie sa scoatem din buzunar doar 178 lei, in schimb daca ne intereseaza in cantitati mult mai mari pretul scade si ajunge pentru un sac de 20 kg doar 350 lei.

Avem pentru dumneavoastra si o scurta descriere a orijen-ului:

Hrana pentru caini Orijen 6Fish este o noua formula de mancare, biologic adaptata nevoilor nutritionale ale cainilor si reflecta diversitatea si echilibrul hranei naturale, eliminand ingredientele intalnite in marcile conventionale de hrana precum cerealele si proteinele vegetale inadecvate digestiei cainelui. Orijen 6 Fish este ideala pentru cainii de orice talie si orice varsta, fiind special creata pentru a rezolva problemele legate de piele si blana sau pentru a conferi acestora un aspect sanatos.

A 2-a mancare pentru caini despre care vreau sa va vorbesc este purina care ramane cea mai buna hrana special conceputa pentru cainii adulti cu sistem digestiv sensibil, indiferent care este talia sau rasa lor.

Aceasta mancare contine un prcent de 19 % carne de miel, 17% orez iar restul gluten din porumb, amidon de porumb, proteine de pasare dezhidratate, grasimi animale (conservate cu amestec de tocopheroli), faina de porumb, pulpa de sfecla, uscate de ou, fosfat de calciu, drojdie, ulei de peste, clorura de potasiu, clorura de sodiu, carbonat de calciu, minerale, L-lizina. Un sac de 14 kg cost in jur de 250 lei si poate fi achizitionat direct de pe site-ul www.petshop4you.ro!

Si pentru acest produs avem pentru dumneavoastra o scurta descriere:

  • combinatia de ou, argila naturala si un amestec de fibre contribuie la imbunatatirea digestiei
  • ingrediente de cea mai intalta calitate
  • fara coloranti artificiali
  • carnea de miel si orezul sunt ingredientele principale, fiind foarte usor de digerat
  • aport de vitamine E si C pentru un sistem imunitar puternic
  • Omega3 si Omega6, vitamine si minerale pentru o piele sanatoasa, elastica si puternica si o blana lucioasa
  • lipide, proteine si carbohidrati de inalta calitate care ajuta la dezvoltarea sistemului digestiv
  • raport optim intre proteine si grasimi, special adaptat cainilor adulti, benefice pentru dezvoltarea sistemului imunitar
In concluzie dupa o hrana sanatoasa nu uitati de apa care este elementul cel mai important pentru sanatatea oricarui animal.

1 thought on “Mancare pentru caini la cele mai bune preturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image