Unde se gasesc cele mai bune chestionare auto

0

Proba teoretica la examenul de obtinere a permisului de conducere este o piatra de moara pentru multi oameni care doresc sa devina soferi. Exista persoane care sustin proba teoretica de mai multe ori pana cand resusesc sa treaca examenul si acest lucru nu este neaparat legat de coeficientul de inteligenta a persoanelor respective cat mai ales de o proasta organizare a procesului de invatare si delasare in studierea prevederilor legislatiei in domeniu.

Una din cele mai eficiente metode de a trece de aceasta proba care da batai de cap multor oameni care doresc sa poata conduce autovehicule pe drumurile publice este completarea de chestionare auto drpciv. Desigur ca acest lucru nu trebuie sa se intample fara o studiere in prealabil a legislatiei in vigoare insa aceste chestionare auto ajuta la structurarea cunostintelor acumulate si contin intrebari similare celor de la examen.

Primul pas este achizitionarea unei carti cu chestionare auto cat mai actuale. Trebuie sa fiti foarte atenti la editura si la anul publicatiei deoarece unele sunt depasite din punct de vedere al actualitatii si contin intrebari gresite. Majoritatea acestor carti nu vin doar cu intrebari si raspunsuri ci explica si detaliaza anumite aspecte prevazute in cadrul chestionarelor auto. Astfel ca aveti posibilitatea sa va verificati cunostintele dobandite si, mai mult decat atat, sa intelegeti unde ati gresit. De asemenea, nu trebuie sa fiti dezamagit daca ati gresit mai multe intrebari decat numarul maxim admis pentru promovarea examenului. Dupa ce ati parcurs o data toate intrebarile, trebuie sa va notati pe cele la care nu ati raspuns corect si sa le reluati inca o data.

O metoda si mai  eficienta de invatare este completarea chestionarelor auto online. Dupa cum stiti, proba teoretica pentru obtinerea permisului de conducere se da pe calculator. Asa ca aceasta metoda de verificare a cunostintelor acumulate este mult mai apropiata de mediul de examinare. Exista unele site-uri care au chiar o interfata asemanatoare cu cele din sala de examen si nu veti observa nici o diferenta intre simulare si examenul real. Pana si timpul de parcurgere a acestor chestionare auto este acelasi cu cel prevazut de proba teoretica pentru obtinerea permisului de conducere. De asemenea, aceasta interfata permite utilizatorului  sa sara peste anumite intrebari si sa le rezolve mai tarziu in cazul in care nu este sigur pe raspuns, ca si in cazul unui examen real.

Majoritatea scolilor de soferi moderne au inceput sa introduca metode de rezolvare a chestionarelor auto pe calculator. Asa ca inainte de a iesi in cursa, elevii au posibilitatea sa rezolve cateva chestionare pe calculator si sa se verifice daca sunt in masura sa promoveze acest examen. In final, dupa parcurgerea de mai multe ori a acestor texte, greselile se vor imputina si rata de promovabilitate va fi mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image