Allview P6 Quad+ a primit un upgrade la procesor !

0

Allview P6 Quad+ a sosit cu un upgrade hardware pentru smartphone-ul  P6 Quad, un smartphone ce este produs de Brasovenii de la Allview. Acest upgrade face ca modelul P6 Quad+ sa treaca de la procesorul Quad Core de 1.2 GHz al procesorul 1.5 GHz, o imbunatatire considerabila tinand cont ca majoritatea smartphone-urilor nu depasesc un procesor de 1.4 GHz (Aici facem referire la Galaxy s3)

Specificatiile modelului nou au ramas neschimbate, doar procesorul a fost imbunatatit, adica mai pe Romaneste a fost imbunatatit exact ce trebuia pentru ca celelalte caracteristici erau destul de puternice.

Nu stiu daca va ma amintiti sau nu caracteristicile dar vreau sa le trecem rapid in revista. Allview P6 Quad+ vine echipat cu un display ce are o diagonala de 4.65 inch, este HD si detine tehnologia Gorilla Glass, un ecran cu un contrast puternic si cu o luminozitate foarte buna. Camera foto este si ea la nivelul de sus al tehnologiei, asta pentru ca are 8 MP, iar camera video este capabila sa filmeze la o rezoluti FULL HD.

Doresc sa mai amintim si de conectivitate 3G HSDPA+ pe ambele SIM-uri, care poate suporta o viteza de download de 21 MB/s. De asemenea venim cu un comunicat de presa unde ne anunta ca:

“In urma feedback-ului pozitiv pe care l-am primit referitor la smartphone-ul P6 Quad, am decis să oferim clientilor nostri un upgrade hardware. P6 Quad + este dotat cu un puternic procesor Quad Core Turbo de 1,5 GHz care face fata cu usurintă celor mai exigente nevoi de multi-tasking. Device-ul pastreaza caracteristicile performante si designul modern prin care s-a remarcat P6 Quad”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

In concluzie avem numai vesti bune din partea celor de la Allview, chiar daca ninsorile nu ne lasa sub nici o forma, Brasovenii vin mereu cu cele mai tari gadget-uri, de data aceasta am prezentat P6 Quad+  pe care il gasim pe site-ul oficial Allview la un pret de 999 RON, transportul fiind gratuit in orice localitate din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image