Lucruri false despre folierea si colantarea mașinilor

1

Cauți soluții să îți fie întotdeauna îngrijită mașina? Uită de vopsirea învechită ce a pus stăpânire pe bugetele voastre și bucurați-vă acum de noua tehnologie în materie de întreținere și anume ” folieri masini iasi”, care îți promite că mașina ta va arăta mereu bine și nu va îngheța. Unii ziceau că deși chiar dacă ai folie pe mașină această tot va îngheța. Eu nu pot să spun decât că este un mit fals. Dacă se folosește folia Oracal aceasta va rezista atât la temperaturi ridicate cât și la cele foarte joase, gen îngheț. Deci… să nu vorbim prostii.

Avantajele acestei folieri masini iasi este că folia protejează mașina de orice zgârietură extremă. Mai erau printre noi mulți care ziceau că nu este adevărat. Însă pe cuvânt de cercetaș, am folie pe mașină și știu exact despre ce vorbesc. Așa că fals! Folierea protejează mașina de zgârieturi, și de vrei, și de nu vrei.


De folieri caroserii auto Iași ați auzit?

În privința caroseriilor auto mulți ziceau că vai! Dacă îți colantezi mașina din cap până în picioare cu o singură bucată de colant, o să îi iei vopseaua când o decolantezi. Ceea ce din nou este foarte fals! Royalprint.ro folosește un colant de foarte bună calitate când vine vorba de folieri caroserii auto iasi, iar să se ia vopseaua nu se va întâmpla niciodată. Știți de ce? Pentru că și eu am! Și eu am mașina colantată și când am vrut să-mi schimb magazinul online de pe ea cu o altă imagine care să iasă mai bine în evidență, mașina era la fel de intactă. So, e fals și zvonul ăsta!

Colantările auto fac bule și nu rezistă deloc

Fals! Foarte fals chiar. Dacă mașina este curățată cu un alcool special și colantul se pune cu ustensile profesionale, atunci aceste bule nu există. Însă există doar un mic adevăr. La început, atunci când se pune de fapt, folia își formează mici bule, dar nu are nimeni nicio vină pentru asta. Dar ca să știți și voi, după finalizarea colantarii, acele bule o să dispară pentru că Royalprint știe să colanteze o mașină și mai știe și că dacă se formează mici bule trebuie să dea cu o racletă. Însă nu se întâmplă așa și peste tot, de asta unii posesori de mașini au păreri foarte împărțite.


Costul unei colantari este mult mai mic față de o vopsire! ADEVĂRAT!

În sfârșit un lucru pe care îl știe toată lumea. Este 100% adevărat. O colantare a mașinii este mult mai accesibilă către buget, decât să vopsești toată caroseria. Și cel mai fain lucru e că poți să îți faci și promovare gratuită prin propiul colant. Adică, la Royal Print.. ai tipografie, folieri caroserii auto iasi, print, și muulte materiale pe care le poți folosi în vederea promovării dar și în vederea lucrurilor care contează pentru tine, gen: cadouri, atenții mici către prieteni, sau folierea unei mașini. La Royalprint.ro găsești totul!

1 thought on “Lucruri false despre folierea si colantarea mașinilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image