Probleme cu indexarea google! De ce nu apar pe prima pagina…

0

Tot mai des vad pe blog-uri, site-uri, forum-uri, etc. probleme pe care le aveti cu motorul de cautare google. Ba nu sunteti indexati corect, ba nu apareti pe prim pagina, ba va indexeaza dupa 2 zile dupa ce ati facut postarea.

In general sunt cateva reguli care trebuiesc stabilite inca de la inceut! Sa incepem cu inceputul si sa va zic cum sta treaba cu motorul de cautare google.

In primul rand site-ul trebuie adugat in „google webmaster”, acest este cam primul pas dupa ce ati facut blog-ul/site-ul.

Dupa aceea, nu uitati de feedburner, site-ul trebuie adaugat si acolo…nu ma intrebati cum se adauga pentru ca este foarte usor, iar daca nu stiti de aceea exista google.

Ca sa aveti o indexare corecta nu uitati de metatag-uri, acelea sunt cele mai importante. Daca aceste metatag-uri sunt puse aiurea sa nu aveti pretentii prea mari de la google pentru ca niciodata nu o sa apareti pe prima pagina la cuvintele cheie alese de dumneavoastra.

Tot mai aud ca „google penalizeaza pe cei care cumpara link-uri„! Total fals aceasta informatie, intradevar daca e sa cumparati un link pe un site sa nu-l cumparati pe o luna, incercati sa luati pe o perioada cat mai indelungata. Daca e sa cumparati pe o luna mai bine nu-l mai luati pentru ca ii dauneaza site-ului.

Daca ti-ai facut blog/magazin online/site nu uita ca exista pachete SEO cu care poti ajunge pe prima pagina in motorul de cautare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image