Am vorbit pe acest site despre toate subiectele posibile insa despre poker nu am vorbit niciodata si a sosit momentul sa dezbatem acest subiect.

In general jocul de poker este catalgat ca fiind un joc de noroc insa lucrurile nu stau chiar asa. Va spun ca acest joc se bazeaza pe calculi de sanse si probabilitati. Exista foarte mult sanse de a deveni MILIONAR peste noapte iar eu mi-am pus mereu intrebarea „De ce doar unii ajung la masa bogatilor?”. Incerc tot eu sa dau raspunsul si sa spun cum am zis si mai sus ca nu trebuie sa ai doar noroc, trebuie sa ai o strategie bine definita pentru a ajunge la un nivel in care sa castigi foarte multi bani.

Pentru jocul de poker avem avantaje si dezavantaje.

  • Cu timpul poti ajunge sa castigi milioane, avem ca exemplu pe Ionel Anton care a castigat de curand peste 1 milion de dolari. 
  • Poti juca la orice ora din zi si din noapte iar mediul online este in plina ascensiune cand vine vorba de poker.
  • Un dezavantaj il prezinta timpul pierdut, poti renunta chiar la familie si prieteni pentru acest joc.

Mai jos avem un mic documentar facut de echipa ProTv in care prezinta povestea Romanilor care sunt impatimiti ai acestui joc. Vorvele nu mai au absolut nici o valoare, in acest material va veti convinge cu adevarat ce inseamna jocul de poker.

Suntem pasionati de asemenea si de ruleta online, un joc de noroc, un joc care te poate face sa-ti cheltui toti banii sau te va face fericit castigand sume colosale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image